+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Berkel en Rodenrijs.
Laad meer vacatures

Schilder Berkel en Rodenrijs

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m

Vacature in het kort

Kom werken als schilder in Zuid-Holland en laat je talent stralen! Of je nu ervaren bent of net begint, wij hebben de perfecte plek voor jou. Je gaat aan de slag met verschillende taken, van voorbereiding tot het eindresultaat. Bij ons krijg je een goed salaris, kans op een vast contract en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen met gratis cursussen. Ook spaar je punten voor leuke cadeaus. Plus, je bent welkom op onze gezellige evenementen zoals de jaarlijkse barbecue en kerstborrel. Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Ben je klaar om als schilder nieuwe stappen te zetten in Zuid-Holland? Kom via ons werken bij een opdrachtgever in jouw regio. Je kunt aan de slag bij particulieren om woningen te laten stralen, of samen met een team meewerken aan grootschalige projecten. We zoeken de perfecte match om jou te plaatsen op een plek waar jouw schildervaardigheden kunnen schitteren. Je taken variëren van voorbereidend werk tot gronden, aflakken, houtrot- of betonreparatie en zelfs behangen of glaszetten. Vertel ons wat je kunt en wij vinden de ideale werkplek voor jou als schilder.


Ben jij het?

Je bent een schilder met enige ervaring in het vakgebied. Je hebt de kennis om zelfstandig te werken, maar werkt ook graag samen met collega's aan grotere projecten. Ook als je weinig of geen ervaring hebt, ben je bij ons welkom! Het is belangrijk dat je redelijk Nederlands spreekt en in het bezit bent van een rijbewijs B en een VCA-certificaat. Als je nog geen VCA-certificaat hebt, helpen we je graag kosteloos om deze te behalen of te vernieuwen.


Wat wij bieden

Op basis van jouw vaardigheden en ervaring als schilder stellen we een passend salaris voor je vast, tussen de €2.600,- en €3.300,- bruto per maand, met de optie van wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Je bouwt pensioen op volgens een regeling naar keuze en bij goed functioneren kun je snel uitzien naar een vast contract. We willen dat je snel aan de slag gaat bij een opdrachtgever waar je met plezier zult blijven werken. Daarnaast kun je meerdere keren per jaar kosteloos bij ons cursussen volgen om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Als extra beloning verdien je punten met elke werkdag die je kunt inruilen voor leuke cadeaus, van gereedschappen tot weekendjes weg! Ook kijken we samen met je Fabercollega's uit naar je deelname aan onze jaarlijkse barbecue en kerstborrel.


Waar jij werkt

Als schilder bij Faber werk je aan projecten die aansluiten bij jouw wensen en vaardigheden. We zijn dagelijks bereikbaar om ervoor te zorgen dat je met plezier en zonder zorgen naar je werk gaat en op de juiste plek zit. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om te ontdekken wat jouw mogelijkheden zijn!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in