+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Berkel en Rodenrijs.
Laad meer vacatures

Junior Werkvoorbereider – Berkel en Rodenrijs Berkel en Rodenrijs

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Bowers

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Bowers

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.750 - € 3.250 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Als junior werkvoorbereider in de bouw maak je echt verschil. Je begint met het controleren van de werkplaats en het maken van plannen aan de hand van bouwtekeningen. Je bestelt materialen en zorgt dat alles op tijd is. Tijdens het project houd je alles goed in de gaten en werk je samen met vakmensen. Je leert veel en krijgt de kans om te groeien. Samen vieren we successen en kijken we uit naar nieuwe projecten. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Als junior werkvoorbereider weet je impact te maken door te luisteren én echt mee te denken met de opdrachtgever. Ben jij net klaar met je opleiding en wil je de eerste meters als werkvoorbereider in de bouw gaan maken? Dan is dit je kans om aan de slag te gaan bij een snel groeiende organisatie, waar je alle ruimte en begeleiding krijgt om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.

Aan het begin van het project controleer jij de werkplaats, check je de bouwtekeningen en maak jij het beste plan van aanpak! Ook zorg je dat de juiste materialen besteld worden en op de goede plek bezorgd worden. Tijdens het project houd je het gehele proces met een scherp oog in de gaten en controleer je de voortgang. Wanneer er meer- of minderwerk gedaan wordt dan pas jij de begroting hier op aan. En je werkt natuurlijk nauw samen met onze vakmannen! Wanneer het project succesvol afgerond is dan vieren we dat succes en kijken we samen uit naar het toffe nieuwe project.



Gevraagd

Je beschikt over HBO denk niveau en het liefst heb je ervaring in de bouwwereld of je wilt deze graag op gaan doen. Je bent een taakgerichte manager, met jouw technische skills vindt je het een uitdaging om in een team resultaten te bereiken en op een goede manier ieders capaciteiten te benutten. Je bent proactief, resultaatgericht, kostenbewust en natuurlijk leergierig.

– Een afgeronde MBO/HBO opleiding bij voorkeur richting Bouwkunde of Bouwtechnische bedrijfskunde
– Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord- en geschrift.
– Een leergierige werkhouding

Ben jij communicatief vaardig, sociaal sterk, houd je van een uitdaging en wil je doorgroeien? Dan wil ik je graag voorstellen aan ons team van ervaren vakmensen. Ik ga dan ook graag het gesprek aan om je beter te leren kennen! Het beste kun je me bellen op 06 – 21 10 17 86 maar appen mag natuurlijk ook!

Mocht je niet aan alles hierboven voldoen maar kun jij me overtuigen van jou kunnen? Dan kom ik ga ik graag met jou het gesprek aan!



Aanbod

– Die ene extra vrije dag wanneer je hem écht nodig hebt
– Nieuwe auto van de zaak
– MacBook of Chromebook
– Een gezellig team met legendarische uitjes!
– Projecten waar jij echt gelukkig van wordt
– Uitstekende doorgroei mogelijkheden
– Jaarlijkse BBQ
– Wij maken je 10% gelukkiger in 2 jaar!

Goed werk valt natuurlijk op, daarom evalueren wij ieder half jaar met het team en kijken we vol trots op terug op de fantastische projecten die wij afgerond hebben.
Waar wacht je nog op? Bel me of Whatsappen me op : 06 – 21 10 17 86, mailen mag natuurlijk via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in