+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Berlicum.

Backend Developer voor op maat gemaakte apps met Laravel Berlicum

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

DEXTER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Max. € 4.500 p/m

Vacatureomschrijving

Met ruim 10 jaar expertise in Boxtel, is dit bedrijf dé specialist in op maat gemaakte apps, logistieke systemen, online portals en meer. Ze hebben een gevarieerd portfolio, variërend van e-ticket platforms tot handige apps voor studenten. Momenteel zoeken ze gepassioneerde Laravel backend developers om mee te bouwen aan hun innovatieve projecten.

Aantrekkelijke voordelen en cultuur
Dit bedrijf biedt niet alleen een aantrekkelijk salaris tot €4.500 per maand voor fulltimers, maar ook flexibele werktijden, hybride werkopties en voortdurende training. De bedrijfscultuur draait om zelfsturende teams zonder strikte hiërarchie, inclusief voorzieningen zoals laptops, lunches en individuele coaching. Teamuitjes en een geweldige werksfeer maken het plaatje compleet. Advies is toch altijd om kort langs te gaan zodat je het zelf kan bekijken!

Gevraagd

Jouw rol als PHP Developer
De rol betreft intensieve samenwerking met diverse teams en het creëren van REST API's voor grootschalige projecten. Jouw focus ligt op data, databases en systeemcommunicatie, intern en extern via API's. Je neemt deel aan klantgesprekken, stuurt op innovatie en verbetert processen, waarbij je de softwarearchitectuur en dataoplossingen ontwikkelt en test, volgens de SCRUM-methodologie.

Tools en verwachtingen
De gebruikte tools omvatten PHP, Laravel, MySQL, HTML, CSS, JavaScript, Docker en RESTful API's, waarbij ervaring met C# (ASP .NET Core) een pluspunt is.

Aanbod

Samenwerking en innovatie in teams
In een stimulerende omgeving werken de teams nauw samen aan projecten. De zelfsturende teams, gericht op support, front-end, backend, apps en design, bieden een relaxte setting met humor en onderlinge ondersteuning. Slim opgezet om kennis te delen, biedt deze structuur ruimte voor een goede vorm van samenwerking!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in