+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Best.
Laad meer vacatures

Medewerker Sport & Bewegen | Kinderopvang Best

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Korein

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Korein

Gevraagd

  • 16 - 20 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.539 - € 3.489 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij ons werk je met kinderen na schooltijd en in vakanties. Je bedenkt leuke activiteiten, van sporten tot ontspannen. Je hebt veel vrijheid, werkt buiten en nooit 's avonds of in het weekend. Je krijgt een goed salaris en meteen een vast contract. Je werkt in een team dat altijd iets leuks doet. Je leert de kinderen over sport, teamwork en meer. Je kunt op verschillende plekken werken voor afwisseling. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Bij ons kun je aan de slag met al je ideeën om kinderen in beweging te krijgen. Na school en in vakanties komen de basisschool kinderen op onze locaties en jij vult deze tijd op een leuke manier samen met hen in. Dit kan variëren van een sportieve invulling tot een keer lekker chillen. Deze functie past heel goed bij kandidaten met een diploma Sport & Bewegen en is vaak ook goed te combineren met een andere baan. Belangrijk is dat jij en de kinderen een heerlijke dag hebben gehad. Je krijgt veel vrijheid, bent lekker buiten, geen avond-, of weekenddiensten en een uitstekend salaris. Hoe fijn is het dat je bij ons ook meteen een vast contract krijgt?

Wil jij een (middag)dag meekijken, solliciteer dan op deze vacature. Onze recruiter geeft je meer informatie en zorgt dat er een onvergetelijke ervaring gepland wordt.

Samen met jouw bso-team zorg je ervoor dat er altijd weer iets leuks op het programma staat. Tijdens een sportieve activiteit, vertel je wat leuke weetjes over sport- en bewegen en daagt ze hierin uit. Aan het einde van de dag hebben de trotse tieners een prachtige wedstrijd neergezet. De uitslag komt groot op het scorebord te staan. Tijdens het samen spelen leer je de kinderen niet alleen iets over sport- en bewegen, maar ook over teamwork, geduld en verschillende technieken. Het is dan ook niet voor niets dat wij onze pedagogisch medewerkers, pedagogisch professionals noemen. Samen kijken we welke locatie in Son & Breugel, Best of Oirschot je voorkeur heeft. Houd je van veel afwisseling, dan kun je ook kiezen voor een inzetbaarheid op meerdere locaties.


Gevraagd

  • Jij hebt al een kwalificerende mbo-opleiding afgerond (zoals Sport & Bewegen, Pedagogisch Werker of Onderwijsassistent) dan mag je direct aan de slag.
  • Ben jij een hbo-student en kwalificeer jij straks om in de kinderopvang te werken? Voor de bso is minimaal 50% van de studiepunten nodig of een overgangsbewijs naar het derde jaar.
  • Verder is besloten dat vier niet afgeronde hbo-bacheloropleidingen kwalificeren voor dagopvang. Bij het behalen van 50 procent van de studiepunten. Het gaat om de hbo-bacheloropleidingen lerarenopleiding Pedagogiek, Pedagogiek, Pedagogisch Management Kind en Educatie en Pedagogisch Management Kinderopvang.
Doe de diplomacheck


Aanbod

  • Een salaris tussen €2.539 tot €3.489,- bruto per maand bij een fulltime werkweek (36 uur), volgens schaal 6 van de cao Kinderopvang.
  • Een keuze: Of je werkt heel flexibel wanneer het jou uitkomt (met een all-in uurloon van minimaal € 18,40 bruto). Je krijgt dan een oproepcontract. Afhankelijk van jouw beschikbaarheid kunnen we dat vastleggen.
  • Als gekwalificeerd pedagogisch medewerker direct een vast contract. Dit geeft zekerheid voor jou, voor ons en zorgt voor stabiliteit: een win-win-win situatie voor iedereen. Voldoe je nog niet aan de 3F-taaleis (wet IKK), dan bieden wij jou een contract t/m december 2024. Na het behalen van je 3F-taalcertficaat gaan we direct met je in gesprek over een vast contract. Twijfel je of je voldoet aan de taaleis? Neem gerust contact met ons op.
  • 3% eindejaarsuitkering.
  • 8% vakantiegeld.
  • Bijna 6 weken vakantie per jaar. Indien je werkt via een oproepcontract (0-uren), dan bouw je geen vakantiedagen op. In plaats daarvan krijg je 13% toeslag op je loon.
  • Een goede pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
  • Een reiskostenvergoeding van € 0,46 per km, ook wanneer je met de fiets komt. Als je met het OV reist, wordt dit volledig vergoed.
  • Collectieve voordelen op je aanvullende zorgverzekering en korting op een abonnement bij een aangesloten sportschool.


Bedrijfsomschrijving

Samen met je collega's bedenk je leuke activiteiten voor kinderen op de bso, zodat zij buiten schooltijden en in vakanties heerlijk kunnen spelen en ontspannen. Onze locaties in Son & Breugel, Best en Oirschot zijn verschillend maar liggen allen in het groen en bieden mogelijkheden tot leuke activiteiten. Uniek zijn enkele locaties bij de sportvelden, naast de legerbasis of met vernieuwd BuitensteBinnen concept. Kinderen mogen bij ons ontdekken en experimenteren en dat kan op veel manieren. Deze functie is interessant voor kandidaten die graag parttime werken of op pedagogisch vlak ervaring willen opdoen. Veel studenten die kwalificeren voor de bso, genieten van deze bijbaan en de kinderen van hen. De collega's waarderen de inzet enorm en beide partijen leren veel van elkaar. Voor de sportieve medewerkers ligt er volop uitdaging tot het aanbieden van buiten activiteiten. De bso uren zijn in de middag, daarnaast zijn we op studiedagen en in vakanties hele dagen open.Laten we samen ontdekken welke locatie bij je past.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in