+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Best.

Software Engineer PLC Best

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Just For You Jobs

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Je werkt met PLC-hardware, -architectuur en -software, en communiceert via industriële protocollen. Probleemoplossend vermogen en documentatievaardigheden zijn cruciaal, evenals een basiskennis van elektrische systemen. Blijf voorop met continu leren in een evoluerend vakgebied. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Vacature Software Engineer PLC

Vaardigheid in IEC 61131 programmeertalen:

Een PLC-programmeur moet een goed begrip en praktische ervaring hebben met de verschillende programmeertalen die zijn gedefinieerd in de IEC 61131-norm, waaronder:

Ladderdiagram (LD)

Functieblokdiagram (FBD)

Gestructureerde tekst (ST)

Sequentiële Functiegrafiek (SFC)

Instructielijst (IL)

Python Programmeren:

Kennis van de programmeertaal Python wordt steeds belangrijker op het gebied van industriële automatisering, vooral voor taken als data-analyse, machine learning en integratie met andere systemen.

Inzicht in PLC-hardware en -architectuur:

Een PLC-programmeur moet bekend zijn met de hardwarecomponenten van PLC's, waaronder invoer-/uitvoermodules, CPU's, geheugentypen en communicatie-interfaces. Inzicht in de architectuur van PLC-systemen is essentieel voor effectief programmeren.

Ervaring met PLC-software:

Vaardigheid in het gebruik van PLC-programmeersoftware zoals Phoenix Contact PCWorx is cruciaal. Dit omvat het maken van projecten, het configureren van hardware, programmeerlogica en het oplossen van problemen.

Kennis van industriële communicatieprotocollen:

Inzicht in industriële communicatieprotocollen zoals Modbus, Profibus, Profinet, Ethernet/IP, enz., is essentieel voor PLC-programmeurs om te communiceren met andere apparaten op de fabrieksvloer.

Vaardigheden voor het oplossen van problemen:

Het vermogen om PLC-programma's en hardware problemen efficiënt te diagnosticeren en op te lossen is cruciaal voor het minimaliseren van downtime en het waarborgen van een soepele werking van geautomatiseerde systemen.

Documentatie en versiebeheer:

Goede documentatiepraktijken en vaardigheden op het gebied van versiebeheer zijn essentieel voor het onderhouden van georganiseerde en goed gedocumenteerde PLC-programma's, wat samenwerking en toekomstige wijzigingen vergemakkelijkt.

Kennis van elektrische systemen:

Basiskennis van elektrische systemen, inclusief circuits, bedradingsschema's en elektrische veiligheidspraktijken, is gunstig voor PLC-programmeurs, vooral wanneer ze nauw samenwerken met elektrotechnici en technici.

Continu leren en aanpassingsvermogen: Het gebied van industriële automatisering evolueert voortdurend, dus PLC-programmeurs moeten een mentaliteit van continu leren hebben en zich aanpassen aan nieuwe technologieën en methodologieën.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in