+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Beuningen (GE).
Laad meer vacatures

Medewerker magazijn Beuningen (GE)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 18 - 24 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,40 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Quantore is een toonaangevende leverancier van kantoorbenodigdheden en voorziet grote winkelketens zoals Bruna van producten. In dit magazijn staat efficiëntie en automatisering centraal. Er werken ongeveer 250 medewerkers, zowel in het magazijn als op kantoor. Quantore is op zoek naar personeel met bij voorkeur logistieke ervaring. Wat betreft beschikbaarheid zoekt men kandidaten die drie tot vijf dagen per week beschikbaar zijn tussen 08:00 en 18:30 uur.

Wij bieden:

Als allround magazijnmedewerker bij Quantore heb je de verantwoordelijkheid voor het gehele logistieke proces. Je voert deze taken uit in het magazijn en houdt ook de administratie bij. Dit betreft een veelzijdige functie waarin je verschillende taken kunt aanleren en uitvoeren. Er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het opdoen van ervaring in de logistieke sector. Bovendien heerst er op de werkvloer een prettige sfeer, waar collega's elkaar helpen en met respect behandelen. De werktijden variëren van dag tot dag, en je ontvangt je rooster elke donderdag voor de komende twee weken, zodat je altijd weet wat je te wachten staat. Als parttime medewerker wordt van je verwacht dat je minimaal 3 dagen beschikbaar bent (18-24 uur), en als fulltime medewerker dien je minimaal 5 dagen beschikbaar te zijn (28-36 uur). Een goede communicatie en veiligheid zijn van groot belang in deze functie. Op basis van jouw werkervaring wordt bepaald op welke afdeling je het beste past, zodat je met plezier naar je werk gaat en goed presteert. Als persoon ben je gemotiveerd, betrouwbaar en heb je sterke communicatieve vaardigheden.

Wij vragen:

Idealiter heb je logistieke ervaring, bijvoorbeeld als orderpicker of expeditie medewerker. Je bent beschikbaar voor 3 tot 5 dagen per week. Je hebt een professionele en proactieve instelling. Je bezit sterke communicatieve vaardigheden en staat bekend als betrouwbaar. Wat kun je verwachten? Een bruto salaris van €13.40 uur. Een reiskostenvergoeding van €0,23 per enkele reis voor afstanden tot 30 kilometer. Vakantie-uren en vakantiegeld. Directe aanvang van het dienstverband. De kans om op een afdeling te werken met mogelijkheden voor doorgroei. Een tijdelijk contract met de mogelijkheid van een vast contract bij goed presteren.

Waar ga je werken:

Ben je op zoek naar een aantrekkelijke baan in het Quantore-magazijn? Hier vind je een georganiseerde en professionele werkomgeving waar ook ruimte is voor informele gesprekken. Als dit aanspreekt, lees dan snel verder voor meer informatie over deze boeiende functie bij Quantore!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in