+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Beverwijk.

Installatiebeheerder A Werktuigbouwkunde omgeving Beverwijk Beverwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ABC Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

Werk mee aan het onderhoud van een belangrijk deel van een fabriek waar veel ijzer en staal wordt gemaakt. Je dag begint met het bekijken van problemen van de vorige dag. Je lost verschillende soorten problemen op, zoals het vervangen van onderdelen en het plannen van onderhoud. Je werkt samen met verschillende teams, zowel binnen als buiten het bedrijf, om ervoor te zorgen dat alles goed loopt. Een belangrijke taak waarbij je veel leert en samenwerkt. Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

Voor dit bedrijf zijn wij op zoek naar een gedreven en enthousiaste installatiebeheerder A werktuigbouwkunde.

Wat ga je doen?
In deze functie van installatiebeheerder A werktuigbouwkunde ben jij dé aangewezen persoon voor het elektrotechnisch onderhoud van jouw stukje fabriek. In dit geval de converters waar ieder jaar van ruim 7 miljoen ton ijzer staal wordt gemaakt.

Jouw dag ziet er als volgt uit:
Tijdens de start van de dag bekijk je de verstoringen van de afgelopen 24 uur. De soorten storingen verschillen in grootte, moeilijkheid en urgentie. Denk hierbij aan een sensor die verkeerd gemonteerd is of het vervangen van een gelijkrichter en de bijbehorende elektromotoren. Daarna begin je met de hoofdtaak, het organiseren van preventief onderhoud. Sommige onderdelen hebben een onderhoudsbeschrijving. In dat geval zorg je dat het onderhoudsplan samenvalt met de geplande stilstanden, een korte periode waarin de productie wordt stilgelegd om de machines te onderhouden. Bij andere onderdelen ben jij de aangewezen persoon om zelf samen met de onderhoudsmanager en de operators een onderhoudsplan te bedenken. Om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen schakel je met het interne monteursteam, de interne technische dienst en externe firma’s. Aan hen beschrijf je de situatie, regel je de juiste werkvergunningen en spreek je de planning door. Je houdt toezicht en neemt de werkzaamheden van de firma af.

Gevraagd

Wij gaan graag met je in gesprek over de functie “installatiebeheerder A werktuigbouwkunde”. De match zou perfect zijn wanneer je beschikt over:
  • Een afgerond mbo 4 diploma werktuigbouwkunde.
  • Een VCA VOL certificaat of je bent bereidt om deze te behalen.
  • Affiniteit met de nieuwste technieken.
  • Goede plannings- & organisatorische vaardigheden.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord & geschrift.


Aanbod

De werkzaamheden zullen worden verricht bij een bekende staalfabrikant gevestigd o.a. in de regio Beverwijk. Verdeelt over de verschillende fabrieken zijn er ongeveer 10.000 specialisten werkzaam. Een ieder in hun eigen vakgebied. Met z'n alle zijn ze er verantwoordelijk voor dat de organisatie in staat zal worden gesteld een grotere productiecapaciteit te behalen in de komende 2-3 jaar. I.v.m deze doelstelling zijn ze reeds begonnen met investeren.

Ben jij die techneut met een hart voor techniek?

Word dan ook een ABC Professional.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in