+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Beverwijk.

Bijrijder - 4 OF 5 dagen per week Beverwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Huize Horeca

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze functie werk je samen met een chauffeur en bezoek je veel verschillende horecagelegenheden. Je levert bestellingen af en zorgt ervoor dat alles op de juiste plek komt. De werkuren zijn flexibel, je kunt in 4 dagen werken of fulltime. Het team waarin je werkt is hecht en er is veel aandacht voor plezier in je werk. Er zijn mogelijkheden voor opleiding en groei. Plus, er is dagelijks vers fruit en een voetbaltafel in de kantine. Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Als bijrijder werk je samen met de chauffeur die achter het stuur zit. Je ben naast hét visitekaartje ook de ogen & oren van Huize Horeca. Je komt bij de leukste cafés, restaurants, (sport)kantines en strandpaviljoens over de vloer. Je weet wat er speelt en dat maakt je baan erg gevarieerd. Als duo lever je de bestellingen met zorg af bij jullie klanten en zet je de producten neer op de plek waar de klant dat graag wil. Dat kan zijn achter de bar, in de kelder of in de keuken.

De baan
Tussen 06.00 en 07.00 uur start jouw werkdag. Je lading staat klaar op het dock. Je kan dan op weg naar je eerste klanten om de bestellingen op de juiste plek af te leveren. Dat doe je samen als team en je bezoekt zo’n 15 tot 18 klanten per dag. Je bent enthousiast, klantgericht en je voelt je verantwoordelijk voor jouw horecaklanten. Ook neem je de emballage weer mee terug. En dat in 4 dagen! Of fulltime, net wat jij wilt. Zo behouden we samen een goede balans tussen werk en privé.

Aanbod
Wat Huize Horeca als werkgever belangrijk vindt is waardering voor jouw werk en heel veel werkplezier. Dat krijg je niet alleen van ons, maar ook van onze blije klanten. We werken samen in hechte teams, bieden begeleiding, interne opleidingen, nascholing en een passend inwerktraject. Na een jaarcontract gaan we graag over op een vaste aanstelling. Verder is er een goed salaris, worden overuren uitbetaald, is er een reiskostenvergoeding en een uitstekend pensioen conform CAO. Ook is er dagelijks vers fruit in de kantine en uiteraard staat daar een voetbaltafel.

Enthousiast geworden?
We helpen je graag op weg! Wil je meer informatie of kom je graag een kijkje nemen in ons nieuwe pand, neem dan contact met mij op (06-31774880) en/of mail je CV en korte motivatie via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Uren

32 - 40 uur
4 dagen of fulltime, net wat jij wilt. Zo behouden we samen een goede balans tussen werk en privé!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in