+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Beverwijk.
Laad meer vacatures

Orderpickers - 4 OF 5 dagen per week Beverwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Huize Horeca

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract / Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze functie werk je in een team in het magazijn. Je pakt bestellingen in, helpt met laden en lossen, en houdt het magazijn netjes. Het is belangrijk dat je van aanpakken weet en goed samenwerkt. Je kunt kiezen of je 4 of 5 dagen per week werkt. We vinden het fijn als je een goede balans hebt tussen werk en je eigen leven. Bij ons krijg je waardering, werkplezier en de kans om te groeien. Ook zorgen we goed voor je met een prima salaris, reiskostenvergoeding, en zelfs een voetbaltafel in de kantine. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als orderpicker werk je samen met je andere collega’s in het magazijn. Je verzamelt orders en zorgt ervoor dat de orders klaar staan voor de chauffeurs. Ook help je bij het laden, lossen van de vrachtwagens en ruim je aan het einde van de middag de emballage op. Kortom, een hele gevarieerde baan.

De baan
Om 7.00 uur start jouw werkdag en dat loopt door 16.00 / 16.30 uur. Je weet van aanpakken, bent enthousiast, flexibel, nauwkeurig en voelt je verantwoordelijk voor jouw werk. Je kan vier of vijf dagen komen werken. Net wat jij wilt. Zo behouden we samen een goede balans tussen werk & privé.

Aanbod
Bij Huize Horeca krijg je waardering voor jouw werk en heel veel werkplezier. Niet alleen van ons, maar ook van onze blije collega’s. We werken samen in hechte teams, bieden begeleiding, interne opleidingen, nascholing en een passend inwerktraject. Na een jaarcontract gaan we graag over op een vaste aanstelling. Verder is er een goed salaris, worden overuren uitbetaald, is er een reiskostenvergoeding en een uitstekend pensioen conform CAO. Ook is er dagelijks vers fruit in de kantine en uiteraard staat daar een voetbaltafel.

Wij willen jou
Wil je deze mooie bijbaan? Wil je meer informatie of kom je graag een kijkje nemen in ons nieuwe pand, stuur me even een appje op 06-31774880. Mailen mag natuurlijk ook via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Uren

32 - 40 uur
4 dagen of fulltime, net wat jij wilt. Zo behouden we samen een goede balans tussen werk en privé!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in