+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Beverwijk.
Laad meer vacatures

Installatietechnicus Werktuigbouwkunde omgeving Beverwijk Beverwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ABC Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

Als installatietechnicus werktuigbouwkunde speel je een belangrijke rol in het onderhouden van installaties. Je bent verantwoordelijk voor het mechanische deel van de installaties en zorgt dat alles goed werkt. Elke dag kijk je naar de machines, los je problemen op en zorg je dat alles blijft draaien. Dit werk is extra interessant omdat het bedrijf bezig is met nieuwe technologieën en je te maken krijgt met verschillende soorten werktuigbouwkundige componenten. Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Als installatietechnicus werktuigbouwkunde ben jij samen met jouw collega’s aangesteld om het onderhoud van de installaties in goede banen te leiden. Jij bent eigenaar van het mechanische deel van de installaties die in beheer zijn op jouw afdeling. Dagelijks controleer jij de prestaties van jouw machinepark. Je bekijkt de storingen, stelt prioriteiten en zorgt ervoor dat de machines optimaal beschikbaar zijn en blijven.

Dit bedrijf staat aan het begin van de volgende fase van het digitale transformatietraject in onderhoud. Er liggen op werktuigbouwkundig vlak mooie uitdagingen bij dit bedrijf. Je treft regelmatig een combinatie van oude technieken en nieuwe technieken aan. Je krijgt te maken met mechanische technieken in de breedste zin van het woord; van bouten en moeren tot pompen, motoren en complete tandwielkasten, van hydrauliek tot diverse soorten aandrijvingen. Alle denkbare werktuigbouwkundige componenten zijn bij dit bedrijf terug te vinden.

Gevraagd

Wij gaan graag met je in gesprek als je in de functie van installatietechnicus werktuigbouwkunde beschikt over onderstaand diploma, ervaring & vaardigheden:
  • je hebt een mbo 4 diploma werktuigbouwkunde;
  • je hebt 2 jaar werkervaring;
  • je bezit de vaardigheid om storingen snel te verhelpen, maar je voorkomt deze nog liever en daarom steek je graag je energie in het preventieve onderhoud;
  • je weet ook in drukke periodes de ballen in de lucht te houden;
  • je vindt het leuk om in een grote technische omgeving te werken;
  • je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.


Aanbod

Ben jij die techneut met een hart voor techniek?

Word dan ook een ABC Professional.

De werkzaamheden zullen worden verricht bij een bekende staalfabrikant gevestigd o.a. in de regio Beverwijk. Verdeelt over de verschillende fabrieken zijn er ongeveer 10.000 specialisten werkzaam. Een ieder in hun eigen vakgebied. Met z'n alle zijn ze er verantwoordelijk voor dat de organisatie in staat zal worden gesteld een grotere productiecapaciteit te behalen in de komende 2-3 jaar. I.v.m deze doelstelling zijn ze reeds begonnen met investeren.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in