+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Vrachtwagenchauffeur met heftruckcertificaat! Bierum

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abiant

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Abiant

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen aanhanger (CE)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 - € 16 p/u

Vacature in het kort

Hou je van afwisseling in je werk en werk je graag met je handen? Als vrachtwagenchauffeur bij een verhuurbedrijf doe je meer dan alleen rijden. Je laadt de vrachtwagen, brengt en haalt spullen bij klanten, en helpt met installeren. Aan het einde van de dag zorg je dat alles weer netjes is. Je werkt bij een bedrijf dat flexibiliteit en kwaliteit belangrijk vindt. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij in het bezit van een CE rijbewijs en heb jij ervaring als vrachtwagenchauffeur? Steek jij daarnaast ook zelf graag de handen uit de mouwen? Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou!

Combineer jij het rijden op de vrachtwagen graag met andere werkzaamheden? Steek jij graag de handen uit de mouwen en kun je goed overweg met een heftruck|? Bij deze opdrachtgever kan het allemaal! Als vrachtwagenchauffeur vervoer je de verschillende verhuurobjecten zoals aggregaten, rijplaten, bouwhekken, lichtmasten, mobiele toiletten, watertanks, etc. Je start de dag met een lekkere kop koffie en zorgt dan dat de vrachtwagen geladen wordt. Vervolgens ga je op pad en bezorg je de verschillende verhuurde objecten bij de klant. Natuurlijk zorg je ervoor dat het object bij de klant op de juiste plaats komt te staan en daar waar nodig help je mee met het installeren en aansluiten. Vervolgens rijd je door naar een andere klant waar je de gehuurde objecten weer keurig ophaalt. Eenmaal terug op de zaak zorg jij er voor dat de objecten weer op de juiste plaats worden neergezet en controleer je of alles schoon en compleet is. Met een tevreden gevoel zorg jij ervoor dat ook de vrachtwagen weer netjes wordt achtergelaten en keer je huiswaarts. 


Functie eisen
  • Ervaring als vrachtwagenchauffeur;
  • In bezit van rijbewijs CE + code 95
  • In bezit van VCA en heftruckcertificaat
  • Aanpakkersmentaliteit
  • Flexibele teamspeler
Over het bedrijf

De opdrachtgever waar je komt te werken is een jong en dynamisch verhuurbedrijf met een uitgebreid assortiment aan verhuurproducten. Flexibiliteit en kwaliteit zijn kernwaarden die hoog in het vaandel staan bij dit bedrijf.


Wat wij bieden

Abiant biedt jou een uitdagende en afwisselende functie voor langere tijd bij een jong en dynamisch verhuurbedrijf met een nuchtere aanpakkersmentaliteit. Ben je 21 jaar of ouder? Dan ontvang je een salaris tussen de €13,27 en €16,- bruto per uur. De hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Vind je het ook leuk om te sleutelen en ben je technisch onderlegd? Ook dan zijn er mogelijkheden bij deze opdrachtgever!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in