+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bladel.

Tandartsassistent Bladel

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Dental Care Professionals Standaard

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 38 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 11,50 - € 16,50 p/u

Vacature in het kort

In deze tandartspraktijk met veel licht en een fijne sfeer, bouw je een band op met patiënten. Het team is hecht en er is altijd ruimte voor plezier. Je kiest zelf wanneer je vakantie neemt, want er is geen vaste sluiting in de zomer. Je werkt met het programma Simplex en start met minimaal 3 dagen per week. Op termijn kan dit meer worden. Als tandartsassistent help je aan de stoel en soms ook achter de balie. Je zorgt dat alles klaarstaat en begrijpt snel wat er moet gebeuren. Nieuwsgierig naar wat deze functie verder inhoudt? Lees door voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Over de tandartspraktijk en de vacature tandartsassistent

De vacature is voor een tandartspraktijk met 4 behandelkamers en veel lichtinval. De sfeer in deze praktijk is ongedwongen. Men werkt hier servicegericht, wat goed te merken is aan het patiëntenbestand. Velen komen al jaren. Hier bouw je nog een band op met je patiënten. Ook je collega's mogen er zijn, men heeft veel voor elkaar over en zij hebben zeker ook lol op zijn tijd. Ze hebben geen vaste zomervakantie sluiting dus je mag zelf kiezen wanneer je vakantie gaat vieren. Deze praktijk werkt met het programma Simplex. Het betreft voor minimaal 3 dagen op termijn kunnen dit er meer worden. Je bent in ieder geval beschikbaar op maandag, dinsdag en woensdag.

Als tandartsassistent assisteer je voornamelijk aan de stoel maar soms ben je ook achter de balie actief. Je ontvangt de patiënten en zorgt ervoor dat de behandelkamer tip top in orde is. Je weet wat er van je wordt verwacht en hebt genoeg aan een half woord van de tandarts om te weten wat je moet doen. Een combinatie met preventiewerk is bespreekbaar. Veel mogelijkheden dus hier! Bijt jij je graag ergens in vast? En ga je voor een langdurige samenwerking in een prettige werkomgeving? Dan is dit jouw vacature! Het vacaturenummer is 11508.



Gevraagd

Wie zoeken wij?

Voor deze praktijk zoeken wij enthousiaste en gedreven mensen die;

  • In het bezit zijn van een diploma tandartsassistent, hier nog voor studeren of die ervaring hebben als tandartsassistent
  • Graag in een leuk team werken, maar ook zelfstandig kunnen functioneren
  • Beschikbaar zijn voor 3-5 dagen (maandag, dinsdag & woensdag)
  • Leergierig, verantwoordelijk en nauwkeurig zijn

Kom je van de opleiding en heb je nog geen werkervaring óf ben je supergemotiveerd om het vak van tandartsassistent te leren en beschik je over de juiste eigenschappen? Reageer dan ook, ik ga graag met je in gesprek!


Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden / Salaris

De inschaling voor deze functie is afhankelijk van opleiding en ervaring.

  • Baliemedewerker, Tandartsassistent: Salaris tussen € 1.900,- en € 2.700,- bij een 38-urige werkweek / € 11,50 en € 16,50 bruto per uur
  • Senior tandartsassistent, preventieassistent, Salaris tussen € 2.100,- en € 2.900,- bij een 38-urige werkweek / € 12,75 en € 17,75 bruto per uur
  • Bij- en nascholingsmogelijkheden


Aanbod

Al ruim 15 jaar zijn wij de verbindende schakel tussen tandartspraktijken en mondzorgmedewerkers. Ons netwerk en onze marktkennis helpen je aan de beste werkplek. Waar in Nederland je ook wilt werken, wij staan voor je klaar. Met een functie die past bij je wensen en ambities. En met uitgebreide informatie over de praktijk en de vacature. Zo ga je goed voorbereid het sollicitatiegesprek in. Dat kost niets en levert je veel op. Dus solliciteer direct.

Bedrijfsomschrijving

Ben jij op zoek naar een wat kleinschaliger tandartspraktijk? Met een genoedelijke sfeer en gezellig team? Reageer dan op deze vacature!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in