+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Application Engineer Sound & Vibration Bladel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ENMO Sound & Vibration Technology

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van geluid en trillingen als Application Engineer bij een toonaangevend bedrijf. Werk samen met een ervaren team om klanten in Nederland en België te voorzien van innovatieve oplossingen. Je rol omvat het adviseren, bieden van technische ondersteuning, en het verzorgen van opleidingen en klantendagen. Ontwerp meetketens, maak oplossingen op maat en blijf op de hoogte van de nieuwste trends in je vakgebied. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een technisch talent met een fascinatie voor geluid en trillingen? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team en wil je je deskundigheid inzetten om hoogwaardige advies en ondersteuning te bieden? Dan is dit jouw kans! ENMO Nederland, een toonaangevend bedrijf in de geluid- en trillingswereld en onderdeel uitmakend van ENMO Sound & Vibration Technology, zoekt een enthousiaste Application Engineer om ons team te versterken!

Wat ga je doen:

Als Application Engineer ben je verantwoordelijk voor het adviseren en bieden van technische ondersteuning aan onze klanten in Nederland en België. Je zult nauw samenwerken met ons ervaren team om klanten te voorzien van hoogwaardige oplossingen door middel van demonstraties en door het verzorgen van interne en externe opleidingen en klantendagen zowel op ons Benelux kantoor alsook op locatie bij klanten. Daarnaast ben je actief betrokken bij het ontwerpen en meedenken van de meetketens van onze klanten en het op maat maken van oplossingen. Tevens bied je de nodige technische ondersteuning na verkoop en identificeer en deel je nieuwe kansen en trends op het gebied van geluid en trillingen.


Gevraagd

Wat wij zoeken:

Je genoot een technische opleiding op MBO of HBO niveau bij voorkeur in de richting van werktuigbouwkunde of elektrotechniek of evenwaardig en je hebt een zeer sterke interesse om uit te groeien tot technisch expert in het vakgebied geluid en trillingen. Je haalt energie uit het adviseren van klanten en je gaat hierbij klantgericht te werk met een sterk probleemoplossend vermogen. Je bent Nederlandstalig en hebt een goede kennis van de Engelse taal. Je beschikt over rijbewijs B en kijkt uit naar een uitdagende, technische functie in de wereld van geluid en trilling!


Aanbod

Ons aanbod:

Je werkt met de nodige vrijheid aan gevarieerde, uitdagende en geavanceerde geluid- en trillingsprojecten. Je werkt samen met een lokaal enthousiast team op ons Benelux kantoor in Vosselaar en/of op je thuiswerkkantoor en bent daarnaast ook bij onze klanten op locatie in de Benelux. Wij voorzien een marktconform salarispakket aangevuld met extralegale voordelen.

Ben jij onze nieuwe Application Engineer? Wil je deel uitmaken van ons enthousiaste team en bijdragen aan de groei van ENMO? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina., t.a.v. Anneke Teheux-Dalstra. We kijken er naar uit om van je te horen!

ENMO Nederland is een werkgever die gelijke kansen biedt en diversiteit waardeert.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in