+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bleiswijk.
Laad meer vacatures

Logistiek medewerker Bleiswijk

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Luba

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.354 p/m

Vacatureomschrijving

Over het werk

Als logistiek medewerker ben jij onmisbaar in het logistieke proces. Tegenwoordig kunnen klanten pakketjes bestellen en dan ontvangen ze de volgende dag aan huis. Om dat mogelijk te maken, komen er dagelijkse allerlei artikelen over de band. 

Als logistiek medewerker word jij allround opgeleid. De ene dag sta je bij binnenkomende goederen. Je maakt onderscheid tussen pakketten die morgen met de koerier mee moeten en pakketten die later deze week bezorgd moeten worden. Is dit laatste het geval? Dan moet je ze apart houden, zodat ze later het proces voortzetten. 's Middags komen de eerste vrachtwagens hun goederen lossen. Samen met jouw collega's zorg je voor het laden en lossen met behulp van een heftruck of EPT. 

Sta je verderop in het proces dan is het van belang dat de juiste pakketten meegaan met de juiste route. Je registreert de pakketten, maakt het verzendlabel aan en plaatst ze in de juiste box. 's Ochtends zorg je dat de koerier bij start van zijn dienst over de juiste boxen beschikt. Kortom, jij zorgt ervoor dat het proces soepel verloopt en het depot er piekfijn uitziet.

De werktijden zijn van 06:00 tot 14:00 uur, 14:00 tot 22:00 uur en 22:00 tot 06:00 uur. Je dient alle drie de diensten te kunnen werken en ook het weekend behoort hier toe.


Wat wij bieden
  • Het betreft een baan voor langere tijd
  • Je werkt tussen de 24 en 40 uur per week
  • Je ontvangt op elk uur dat je werkt 20% toeslag
  • De mogelijkheid tot het behalen van je heftruckcertificaat
Wat wij vragen
  • Je hebt enige ervaring in de logistiek
  • Je hebt een huisadres in de regio Bleiswijk en eigen vervoer om zelfstandig op je werkplek te komen
  • Je kunt een VOG-verklaring overhandigen
Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een grote logistieke dienstverlener. Tot haar klanten behoren o.a. grote en kleine fabrikanten, operators, retailers, verzekeraars, distributeurs en webshops. Het is een groeiende onderneming die op alle afdelingen een sterke klantfocus heeft. De werkomgeving is er zeer dynamisch, teamwork staat centraal.


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in