+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bleiswijk.
Laad meer vacatures

Fulltime blije elektrotechneut Bleiswijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Eniq

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Bij Eniq.... weet je het eigenlijk nooit. Natuurlijk plaatsen we meterkasten en stopcontacten, maar door onze servicegerichte instelling kun je ook ineens met een kroonluchter in je handen staan. Of in het buitenland zitten om sensoren of LED shows rond een waterglijbaan te bouwen (als je dat leuk vindt uiteraard). Zomaar een greep uit de voorkomende werkzaamheden. Van kleine aanpassingen of storingen tot grote projecten. NIks te gek, zelfstandig of in teamverband. Als het maar op een nette manier gebeurt, met oog op de toekomst en samen met al die anderen. Je eigen collega's, de schilder die na je komt, de uitvoerder, de klant of de concurrent. Samen maken we er iets moois van.

Gevraagd

Jij tovert 's-morgens bij het opengaan van de deur een glimlach op het gezicht van de klant en zorgt ervoor dat die er 's-middags nog steeds zit.
Je werkt netjes en samen en bent representatief. Je verstaanbaar maken over de grens (EN/DE/FR) kan in sommige gevallen helpen, ook in NL.
Je bent thuis in elektrotechniek en beseft je dat je nog niet bent uitgeleerd. En daar ben je blij om, want wat je nog niet weet mag je bij ons leren.
Het is fijn als je op enig niveau bekend bent met datanetwerken of niet schrikt van het programmeren of configurereren van bijvoorbeeld domotica, maar ook dit kun je leren.
Wij houden van pragmatische collega's. Wij denken niet of het kan, maar hoe het kan. En als dat vandaag een uur extra kost, dan ga je morgen wat eerder naar huis.

Denk je toch iets te missen? Laat toch van je horen. Wie weet komen we er wel uit.

Aanbod

We vinden samen een salaris wat bij je ervaring past en de rest is al geregeld. CAO, pensioen, opleidingen, vervoer, telefoon, borrels en niet te vergeten een echte Eniq zwembroek.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in