+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Medewerker Kwekerij (Bleiswijk) Bleiswijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vooruitzenden.nl

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Op onze kwekerij werk je samen in een team vol experts. Je doet verschillende taken zoals planten, snoeien en zorgen voor de gewassen. Als je goed bent, kun je doorgroeien naar een leidinggevende rol. We bieden een plek waar je elke dag iets nieuws leert en waar je kunt groeien. Je werkt in alle seizoenen en soms ook op zaterdag. We hebben een gezellig team en sluiten de week af met een borrel. Plus, je krijgt de kans om meer te leren met interne opleidingen. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Als medewerker op onze kwekerij krijg je de kans om samen te werken met een gezellig en deskundig team. Samen zetten jullie je in en steken de handen uit de mouwen. Je werkzaamheden zijn divers en omvatten onder andere het oppotten, snoeien, wijder zetten, aanbinden en maaien. Dankzij onze geavanceerde automatiseringssystemen en machines word je ondersteund bij deze taken. Daarnaast voer je gewasbeschermingswerkzaamheden uit om de kwaliteit van onze gewassen te waarborgen.

Als je de basiswerkzaamheden goed onder de knie hebt, bieden wij jou de mogelijkheid om door te groeien naar de functie van meewerkend voorman. Hierdoor krijg je de kans om meer verantwoordelijkheid te nemen en je leiderschapskwaliteiten verder te ontwikkelen.

Wij bieden een dynamische werkomgeving waarin je samen met een enthousiast team aan de slag gaat. Geen dag is hetzelfde en er is altijd ruimte voor groei en ontwikkeling. Kom bij ons werken en ontdek de mogelijkheden die wij te bieden hebben!

Wij zoeken een gedreven teamplayer die graag de handen uit de mouwen steekt. Bij ons is iedereen gelijk en werken we samen als één team! Als medewerker op onze kwekerij is het belangrijk dat je groene vingers hebt en bij voorkeur ervaring hebt met klimaatbeheersing, water geven, bemesten en het scouten en bestrijden van ziekten en plagen. Het is een pluspunt als je al in het bezit bent van een spuitlicentie 1, maar als je deze nog niet hebt, ben je bereid om deze te behalen.

Jouw verantwoordelijkheidsgevoel is groot. Je streeft ernaar om je doelen te behalen en je bent pas tevreden als het werk goed gedaan is. Je bent bereid om net dat stapje extra te zetten en altijd bij te springen waar nodig. Binnen ons bedrijf kennen we drukke en rustige perioden, en tijdens de drukke periodes helpen we elkaar om alles voor elkaar te krijgen. Dit kan betekenen dat je af en toe in de avonden of op zaterdag werkt, maar in de rustige tijd geniet je juist van extra vrije dagen.

Bij ons kom je alle seizoenen tegen, van zomerse dagen in korte broek tot koude dagen met dikke sokken en een jas. En jij vindt het heerlijk om in alle weersomstandigheden te werken. Daarnaast ben je ook niet vies van een gezellige vrijdagmiddagborrel om het weekend in te luiden.

Vereiste:
Je moet  Nederlandstalig zijn en vloeiend Nederlands spreken. Om de teamsfeer consistent te houden, nodigen we geen Engelse kandidaten uit voor een gesprek.

Het is belangrijk op te merken dat onze locatie niet bereikbaar is met het openbaar vervoer. Daarom is eigen vervoer noodzakelijk om naar het werk te komen.

Wij kijken uit naar gemotiveerde kandidaten die graag willen bijdragen aan ons team en bereid zijn om in een dynamische en uitdagende omgeving te werken. Ontdek de mogelijkheden die wij bieden en sluit je aan bij ons enthousiaste team.

We vinden het van groot belang om jou een werkomgeving te bieden waarin je je talenten optimaal kunt benutten. Naast hard werken streven we ernaar dat je veel plezier hebt met je collega's. We moedigen initiatief aan en staan open voor ideeën en feedback. Bij ons staan we voor elkaar klaar, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. We zijn bereid om een extra stap te zetten.

Je kunt uitkijken naar een leuke en gevarieerde baan waarin elke dag anders is. We bieden interne opleidingsmogelijkheden en als je je verder wilt ontwikkelen, zijn er opties voor trainingen en opleidingen. Je ontvangt een marktconform salaris volgens de cao open teelten en profiteert van een goede pensioenregeling en secundaire arbeidsvoorwaarden.

De functie betreft een fulltime positie van maandag tot en met vrijdag. De werktijden zijn bespreekbaar en kunnen worden afgestemd op jouw situatie.

Voor de gemaakte reiskosten vergoeden we €0,21 per kilometer.

Let op: De bedrijfsnaam en verdere specifieke details worden niet vermeld om vertrouwelijkheid te waarborgen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in