+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bleiswijk.

Expeditie medewerker AGF Bleiswijk

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Luba

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 16 - 24 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,61 p/u

Vacature in het kort

In deze functie werk je in een magazijn waar je verschillende taken hebt. Je rijdt met een speciale truck om bestellingen te verplaatsen. Je zorgt ervoor dat alles op tijd klaarstaat. Ook help je met andere magazijnwerkzaamheden. Het is belangrijk dat je veilig en schoon werkt. Je werkt in een koude ruimte, maar daar krijg je extra geld voor. Je kunt flexibel werken, op verschillende tijden. Dit is een kans voor langere tijd, als het goed gaat. Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

In deze functie als expeditie medewerker behoort het transporteren van de verzamelde orders tot jouw verantwoordelijkheden. Je doet dit met behulp van de orderpicktruck en zorgt ervoor dat de producten op de juiste tijd en volgens de juiste instructie klaar staan op de uitslaglocatie. Werkzaamheden die hierbij komen kijken zijn: transporten van de rolcontainers naar de expeditieruimte en plaatsen in het juiste expeditievak, controleren van de gereedstaande orders, de containers die klaar staan scannen voor aanvang van het laden en eventueel het overstapelen van goederen naar een andere container. 

Naast deze verantwoordelijkheden, houd je je bezig met overige magazijnwerkzaamheden, zoals: om- en overpakken van artikelen, sorteren en reinigen van transporthulpmiddelen en assisteren bij inventarisatiewerkzaamheden. Hier komt ook een klein stukje administratie bij kijken, wat je moet zien als invoerwerk op de computer. Uiteraard volg jij gedurende jouw werkzaamheden de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

Werktijden in deze functie zijn vrij flexibel. Er zijn verschillende diensten tussen 06.00 en 21.00 uur. Momenteel is het belangrijk dat je de volgende dienst kunt draaien: 10.00 - 19.00 uur en dat je op dit je beschikbaar bent op beide weekenddagen. 


Wat wij bieden
  • Werken in een mooie en schone omgeving;
  • Je werkt in de koeling, uiteraard staat daar een koude toeslag tegenover;
  • Een baan waar je voor langere tijd aan de slag kan, als het van beide kanten bevalt;
  • Werkdagen en -tijden zijn in overleg. Werktijden zijn tussen 06:00-21:00 uur.
Wat wij vragen
  • Je bent beschikbaar voor avond- en zaterdagdiensten; 
  • Je vindt het geen probleem om in een gekoelde omgeving te werken (3-5 graden);
  • Je bent fysiek sterk en stressbestendig;
  • Je hebt ervaring in een magazijn en kan goed samenwerken met collega's.
Over het bedrijf

Deze organisatie zorgt voor de bevoorrading van grote en bekende supermarkten, drogisterijen en slijterijen van de firma. Het levert veel verschillende producten, denk aan verse producten als groenten en fruit, maar ook aan (fris)dranken en shampoos. Dit bedrijf hecht veel waarde aan een prettige werksfeer, waarin de communicatie duidelijk en laagdrempelig is. Iedereen is betrokken en staat open voor elkaar, om naast efficiënt werken ook met veel plezier naar je werk te kunnen gaan.


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in