+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bleiswijk.
Laad meer vacatures

Bedrijfsleider Bleiswijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Koolhaas

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 4.500 p/m

Vacature in het kort

Als bedrijfsleider en rechterhand werk je nauw samen met de eigenaar van een kas. Je taken zijn heel divers: je leidt het personeel, zorgt dat alles goed groeit, en houdt de kas netjes. Ook werk je samen met andere kwekers om bloemen te verkopen. Je helpt met het plannen van werk en zorgt dat iedereen op tijd is. Je lost problemen snel op en zorgt dat alles goed loopt. Klaar om te stralen in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Jouw toekomstige werkdag!
Als bedrijfsleider en rechterhand van de eigenaar draag je zorg voor een breed pakket aan taken: van het aansturen en begeleiden van het personeel tot het bijsturen en controleren van het teeltproces en het onderhoud van de kas. Je werktijden zijn van 06:30 uur tot 16:30 uur. Behalve op maandag, dan start je om 06:00 uur. Je werkt nauw samen met de eigenaar, Gerwin. Bij zijn afwezigheid neem je zijn taken waar en fungeer je als zijn rechterhand.

Je zult je bezighouden met het aansturen van het personeel in de kas (15 medewerkers) waarbij je zorgt voor een efficiënte en effectieve werkomgeving. Jij bent met jouw enthousiaste en ondernemende houding prima in staat om op de juiste manier het personeel aan te sturen en knelpunten te signaleren. Je schakelt regelmatig met een externe partij over de planning van de uitzendkrachten en zorgt voor een optimale bezetting van het personeel.

Het aansturen van de gewasbescherming is ook een onderdeel van je functie. Je bent verantwoordelijk om de juiste middelen op voorraad te hebben en daarnaast is er ook een tweewekelijkse bespreking met de adviseur om de gewasbescherming strategie te bespreken.

Je werkzaamheden zullen verder bestaan uit het wekelijks de webshop aanvullen tot het vullen van de mestbakken. Je signaleert problemen met het onderhoud tijdig en weet dit op te lossen door zelf te handelen of het uit te besteden.
Koolhaas Natuurlijk is ook aangesloten bij Summit Gerbera. Dit is een samenwerking tussen verschillende gerbera kwekers. Je zult dan ook contact hebben met Summit voor de verkoop van Gerbera’s.

Gevraagd

Dit ben jij:
  • Je durft initiatief en verantwoordelijkheid te nemen;
  • Je hebt ervaring in de tuinbouwsector;
  • Je kunt het overzicht goed behouden;
  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau.


Aanbod

Hard werken loont!
Bij aanvang krijg je een tijdelijk contract en zijn we beiden enthousiast, dan kunnen we dit omzetten naar een vast contract.
Koolhaas Natuurlijk valt onder de CAO van de glastuinbouw en ook het pensioen wordt vanuit deze CAO geregeld (BPL). Daarnaast krijg je een salaris tussen de €3.500, - en €4.500, - bruto op basis van 40 uur en 8,3% vakantiegeld. De verloning van het salaris zal 4-wekelijks zijn.
We streven naar een gezonde balans tussen werk en privé, daarom bieden wij ook de mogelijkheid om de functie in te vullen op een 4-daagse werkweek. Doordat Koolhaas Natuurlijk een kleinschalig bedrijf is hangt er een prettige en informele werksfeer.

Bedrijfsomschrijving

Familiebedrijf Koolhaas Natuurlijk is al sinds 1980 gespecialiseerd in het kweken van gerbera's, later zijn daar ook germini’s bijgekomen. In de kas van 3,2 hectare telen zij gerbera's en germini's van hoge kwaliteit, met een sterke focus op bewust ondernemen.

Daarnaast blijven zij continu ontwikkelen. Op het gebied van duurzaamheid, maar ook bedrijfsprocessen. Alles met zorg voor de bloemen die zij leveren, maar ook voor het personeel. Ze willen mensen op de juiste plek zetten en ervoor zorgen dat zij zich verder kunnen ontwikkelen. Op deze manier vormen ze een echt team en kunnen zij het beste product afleveren. Doordat het kleinschalig is hangt er een fijne en informele werksfeer.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in