+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bleiswijk.
Laad meer vacatures

Logistiek medewerker (5 ploegen) Bleiswijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Alert

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 17,25 p/u
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze functie werk je in een team en is elke dag anders. Je begint met een bespreking over wat je die dag gaat doen. Dan ga je aan de slag met het uitladen van vrachtwagens en het verzamelen en sorteren van bestellingen. Alles moet op tijd en op de juiste plek zijn. Je werkt ook samen om de werkplek schoon en netjes achter te laten. Je werkt in verschillende diensten, van vroeg tot laat. Je krijgt de kans om certificaten te halen voor het werken met speciale voertuigen. Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als Logistiek Medewerker in Bleiswijk (5-ploegen) ben je actief in een dynamische omgeving, waar efficiëntie en samenwerking centraal staan. Jouw werkdag begint met een gezamenlijke dagstart met collega's om de aankomende taken te bespreken en een plan te maken. Eenmaal duidelijk wat er moet gebeuren, ga je samen aan de slag.

Het echte werk begint met het uitladen van vrachtwagens en het verzamelen van orders. Vervolgens worden deze orders zorgvuldig gesorteerd om klaar te zijn voor de routes van de volgende dag. Efficiëntie is hierbij van groot belang, zodat alle producten op tijd op de juiste plek zijn.

Na het sorteren breng je de voorgesorteerde routes naar het laadhok, waar alles gereed wordt gemaakt voor vertrek. Dit omvat het zorgvuldig laden van de producten volgens de juiste specificaties, zodat ze veilig en op tijd op hun bestemming aankomen.

Aan het einde van de werkdag is teamwork essentieel bij het opruimen en het afsluiten van de dag. Samen zorg je ervoor dat de werkruimte schoon en georganiseerd achtergelaten wordt, klaar voor de volgende ploeg.

Deze rol vereist nauwkeurigheid, snelheid en een hands-on mentaliteit. Het werken in een 5-ploegendienst vraagt om flexibiliteit en doorzettingsvermogen, maar biedt tegelijkertijd een gevarieerde en uitdagende werkomgeving. Met jouw bijdrage als Logistiek Medewerker draag je bij aan een soepel verlopend logistiek proces en een efficiënte afhandeling van orders.

Je werkweek bevat tussen de 32 en 40 uur. Bij een ochtenddienst werk je van 05:45 tot 14:15, bij een middagdienst van 13:45 tot 22:15 en bij een avonddienst van 21:45 tot 06:15. Je werkt in een gezellig team van 10 tot 15 gedreven collega's. Heb je nog geen heftruck, reachtruck of klemtruck certificaat? Dan kan je deze behalen bij onze opdrachtgever. 

Enthousiast geworden over deze vacature? Aarzel dan niet langer en solliciteer direct! Voor vragen kun je contact opnemen via +31 6 28543567.

Toch liever een andere uitdaging? Kijk dan ook bij onze andere vacatures op

Gevraagd

Je beschikt over eigen voervoer om op locatie te komen, deze is lastig te bereiken via het OV; Je werkt graag in een 5-ploegensysteem;Je presteert goed onder druk en bent een aanpakker;Je bent zelfstandig;Je hebt minimaal VMBO werk- en denkniveau;Je woont binnen 20 kilometer van het bedrijf; Het bezit een heftruck-, reachtruck- of klemtruck-certificaat is dat zeker een pre;

Arbeidsvoorwaarden
  • Een uurloon van €17,25, inclusief vakantiegeld; 
  • Werken op een nieuw depot;
  • De mogelijkheid om tafelvoetbal te spelen in de pauze;
  • Reiskostenvergoeding en een pensioenregeling;    
  • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf, zowel binnen de eigen afdeling als organisatie breed; 
  • Leuke collega's die allemaal even hard werken;
  • Werken in Bleiswijk;
  • Een werkplek met een open sfeer waarbij er actief geluisterd wordt naar ideeën en initiatieven;


Bedrijfsomschrijving

Ben jij een echte aanpakker, hou jij niet van stilzitten en presteer jij goed onder druk? Voor een opdrachtgever in Bleiswijk zijn wij op zoek naar een proactieve en serieuze, hardwerkenede collega.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in