+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bleiswijk.
Laad meer vacatures

Logistiek medewerker Bleiswijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 16,06 p/u

Vacature in het kort

Kom werken als Logistiek Medewerker in een dynamisch team bij Mediq in een schone en rustige omgeving. Je helpt mee om het logistieke proces soepel te laten verlopen, van het saneren van vrachtwagens tot het verzendklaar maken van goederen. We bieden een goed salaris en de kans om te groeien. Jouw inzet is belangrijk voor ons, ongeacht wie je bent. Samen maken we het verschil in de gezondheidszorg. Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

- Uitvoeren van diverse logistieke taken volgens de gestelde richtlijnen. - Zorgen voor een correcte registratie en verwerking van de orders in het systeem. - Samenwerken met collega's om een soepel verloop van het logistieke proces te waarborgen. - Zorgvuldig omgaan met medische voorraden en het waarborgen van kwaliteit. Ben je een harde werker die van aanpakken weet en zoek je een baan met een goed salaris? Kom dan ons team versterken als Logistiek Medewerker. Vergeet het beeld van koude, stoffige magazijnen. Wij bieden een schone, rustige omgeving waar een fantastisch team al klaarstaat om samen met jou het werk te klaren; van het saneren van vrachtwagens tot het verzendklaar maken van goederen.

Wij bieden:

Als logistiek medewerker bij Mediq in Bleiswijk kom je terecht in een schone en rustige werkomgeving waar veel processen geautomatiseerd zijn. Hier draag jij 40 uur per week bij aan het soepel laten verlopen van de logistieke processen. Het bruto uur salaris is 16,06 euro per uur (dit is inclusief 21% toeslag). Wat ons betreft telt wie jij bent en wat je kan, ongeacht je achtergrond, leeftijd, geslacht of welk kenmerk dan ook. Naast een uitdagende functie in een innovatieve omgeving, biedt Mediq jou de mogelijkheid om te groeien in een dynamisch team. Ben jij een harde werker die houdt van nauwkeurigheid? Dan ben jij de persoon die wij zoeken in ons team. Grijp deze kans en kom bij ons het verschil maken! Wij kijken uit naar je sollicitatie.

Wij vragen:

Als Logistiek Medewerker bij Mediq in Bleiswijk vorm je een essentieel onderdeel van ons team. We zoeken een harde werker die zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneert. Je neemt verantwoordelijkheid voor jouw taken en je bent in staat om te werken in een omgeving waar veiligheid voorop staat. Beheersing van de Nederlandse taal is belangrijk voor goede communicatie binnen ons team. Jouw vaardigheden en ervaringen: • Je hebt een MBO werk- en denkniveau. • Je beschikt over inzicht in logistieke processen. • Je kunt nauwkeurig en efficiënt werken, met oog voor detail. • Je kunt werken in 2 ploegen van 06.00 t/m 14.30 uur en van 14.30 t/m 23.00 uur • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Ben jij de persoon die we zoeken? Wij verwelkomen je graag in ons team!

Waar ga je werken:

Ben jij een logistieke krachtpatser die wil meebouwen aan de toekomst van de gezondheidszorg? Kom dan werken als Logistiek Medewerker bij Mediq in Bleiswijk. Wij zijn op zoek naar een toegewijde medewerker voor 40 uur per week. Bij Mediq begin je je werkdag met een verse kop koffie. Samen met je team zorg je dat al onze producten op tijd en op de juiste plek komen. Van het laden en laden van de vrachtwagens tot het controleren van de voorraad - geen dag is hetzelfde. Bij Mediq is er altijd ruimte voor nieuwe ideeën en initiatieven. We waarderen jouw inzet en betrokkenheid en bieden je de kans om jezelf te ontwikkelen en te groeien in je rol. Voel je enthousiast? Wacht niet langer en kom ons team versterken. Klik op "solliciteer nu". We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in