+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bodegraven.

Terreinmedewerker Verhuur Bodegraven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Welex Verhuur

Gevraagd

  • 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior
  • Rijbewijs Landbouwvoertuig (T)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 - € 3.000 p/m

Vacature in het kort

Bij Welex Bodegraven kom je in een team waar samenwerken en vragen stellen belangrijk zijn. Als terreinmedewerker zorg je dat alles met de verhuur van producten goed gaat. Je werkt zelfstandig en houdt van verschillende taken. Ook kijk je hoe dingen beter kunnen. Je helpt met laden en lossen, houdt het terrein netjes en zorgt dat klanten snel geholpen worden. Dit werk is afwisselend en je ziet direct resultaat van je inzet. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Een leuk bedrijf waar je op diverse fronten mee mag werken en denken, een gezellig en hecht team waar je altijd vragen aan kan stellen en waar je graag mee samenwerkt; dat is wat je zoekt in een nieuwe baan, toch? Als terreinmedewerker bij Welex maak jij een onderdeel uit van zo’n bedrijf.

Als terreinmedewerker bij het Verhuur Depot van Welex Bodegraven ben je verantwoordelijk voor alle verhuur op die locatie. Het ene moment controleer je een retour gekomen product of zorg je dat de volgende alweer klaar staat voor de volgende tevreden klant. Je verwerkt hierbij de administratie en zorgt dat het proces zo gemakkelijk mogelijk verloopt, zodat de klant zo snel mogelijk geholpen kan worden.

Functie profiel
Als terreinmedewerker houd je van wat afwisseling in je werk, kan je goed zelfstandig werken en weer je de juiste prioriteiten te stellen. Het is belangrijk om overzicht te kunnen bewaren als er even meerdere taken tegelijk van je gevraagd worden. Hier ben jij een kei in. Bovendien durf je van je te laten horen als je mogelijkheden ziet voor verbetering. Je steekt je handen graag uit de mouw en weet van aanpakken.
Je werkzaamheden zien er ongeveer zo uit:
· Het laden en lossen van vrachten.
· Onderhoud van producten en terrein.
· Onderhoud aan machines.
· Het maken van lever en retour bonnen.
· Het beheren van een goed voorraad beheer.

Gevraagd

Wat wij graag van jou zien
- Minimaal mbo werk- en denkniveau door bijvoorbeeld een opleiding of ervaring
- Je bent communicatief sterk en trekt aan de bel als dit nodig is. Ook kan je goed omgaan met vertrouwelijke informatie
- Je spreekt vloeiend Nederlands, Engels is een pré
- Je hebt ervaring met het werken met Word en Excel, en kan hier goed mee overweg.
- Je bent 40 uur per week beschikbaar

Aanbod

De Welex Groep is een wereldwijd opererende handelsonderneming in productie van hardhouten dragline schotten. Hierin behoren wij tot één van de grootste leveranciers ter wereld voor verkoop en verhuur. Onze dragline schotten worden wereldwijd ingezet, voor uiteenlopende toepassingen binnen de bouw.
Wij zijn een middelgroot bedrijf van ± 45 werknemers, waardoor wij met korte lijnen werken, daar houden we van. Onze medewerkers hebben vaak ook veel kennis die ze met elkaar delen. Hierdoor kan je gemakkelijk hulp krijgen als je een vraag hebt, en kan ook jij je collega’s ondersteunen als dit nodig is.
No nonsens, daar houden we van! We gaan op een informele en respectvolle manier met elkaar om, en gaan als echte professionals te werk. We zorgen er samen voor dat de sfeer tijdens het werk leuk is én blijft voor iedereen. Op die manier willen we ervoor zorgen dat iedereen zich op zijn plek voelt en blij wordt van het werk dat we verrichten.

Reageren
Zie jij jezelf al bij on werken? Stuur dan snel je motivatie en CV naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Vervolgens gaat Emiel Koolmees graag het gesprek met je aan om te kijken hoe jou toekomst binnen Welex eruit kan zien.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in