+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bodegraven.
Laad meer vacatures

Schilder Bodegraven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m

Vacature in het kort

Bij ons vind je een plek waar je schildertalenten echt tot hun recht komen. Of je nu graag bij mensen thuis schildert of op grote bouwprojecten werkt, we hebben de perfecte werkplek voor jou. Je gaat aan de slag met verschillende taken, afhankelijk van wat je goed kunt. Je krijgt een goed salaris en de kans op een vast contract. Ook kun je elk jaar gratis cursussen volgen om beter te worden in je werk. Plus, we organiseren leuke evenementen zoals barbecues en borrels. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

We plaatsen je bij een opdrachtgever in Zuid-Holland die perfect bij je past. Of je nu het liefst bij particulieren thuis schildert of liever op grotere bouwprojecten werkt, we vinden een werkplek waar jouw schildertalenten tot hun recht komen. Je gaat aan de slag met taken zoals gronden, aflakken, hout- of betonreparatie, behangen en/of glaszetten, afhankelijk van je vaardigheden.


Ben jij het?

Op basis van je ervaring als schilder zoeken we een plek waar je de juiste begeleiding krijgt of waar je zelfstandig aan de slag kunt met je opgebouwde ervaring. Het bezit van een rijbewijs B en een redelijke beheersing van de Nederlandse taal maken je inzetbaar. Ook is het belangrijk dat je in het bezit bent van een VCA-certificaat of bereid bent om deze kosteloos via Faber te behalen of te vernieuwen.


Wat wij bieden

We belonen je met een salaris op basis van je kennis, vaardigheden en ervaring als schilder, met een bruto maandbedrag tussen de €2.600,- en €3.300,-, met de optie van wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Je bouwt pensioen op volgens een regeling die bij je past en bij goed functioneren kun je snel uitzien naar een vast contract. Daarnaast spaar je met elk gewerkt uur voor gereedschappen, cadeaus en uitjes! Je kunt elk jaar kosteloos meerdere cursussen volgen om je vaardigheden te blijven ontwikkelen en we kijken uit naar je deelname aan onze jaarlijkse barbecues en borrels!


Waar jij werkt

Bij Faber werk je als schilder aan de mooiste projecten bij jou in de buurt! We vinden een werkplek die perfect bij je past, zodat je elke dag met plezier en zelfvertrouwen naar je werk gaat. We zijn dagelijks bereikbaar voor al je vragen en zorgen, zodat we altijd op de hoogte zijn van je voortgang en ervoor kunnen zorgen dat je je goed voelt op je werk. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om samen alle mogelijkheden te ontdekken!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in