+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Boekel.
Laad meer vacatures

Zorghulp Boekel

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Randstad

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 20 - 24 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 13,30 - € 16,24 p/u

Vacature in het kort

Wil je graag iets betekenen voor anderen? Je kunt nu aan de slag als zorghulp, waarbij je helpt met huishoudelijke taken en later ook meer persoonlijke ondersteuning biedt. Geen ervaring nodig, je leert terwijl je werkt. Dit werk geeft je de kans om echt van betekenis te zijn voor mensen. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Wil je echt iets voor mensen betekenen in hun thuissituatie? Geen ervaring maar niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Wil jij echt de tijd voor een cliënt hebben en zorgen dat deze zo lang mogelijk in zijn eigen omgeving kan blijven wonen? Dan is dit de perfecte vacature voor jou.

wat bieden wij jou
  • Salaris CAO VVT, fwg 15 (€13,30 - 16,24 per uur)
  • Kies zelf hoeveel uur je werkt: 12/16/20/24 uur
  • Je wordt ingewerkt en krijgt cursussen
  • Starttijd is 09.00 uur
  • Werk waarbij je echt iets betekent voor een ander
wie ben jij

Jij wil graag in de zorg aan de slag. Je kan je goed inleven in anderen en je bent goed in het oppikken van signalen. Je bent beschikbaar voor minimaal 12 en maximaal 24 uur. (Je kiest zelf hoeveel uur).
Eigen vervoer is een pré.

wat ga je doen

Je gaat aan de slag als zorghulp. In eerste instantie ga je huishoudelijke taken doen bij cliënten thuis. Denk hierbij aan bedden opmaken, stofzuigen, wassen, poetsen, en noem maar op. Naarmate je je cliënten wat beter leert kennen komen er meer taken bij. Je kunt je dan ook richten op het bieden van gezelschap. Samen structuur aanbrengen in de dag, ondersteuning bij plannen en afspraken maken. Iemand herinneren aan medicatie inname, etc.

Voel jij je helemaal als een vis in het water in je nieuwe baan? Dan ga je ook cursussen volgen. Zo kun je ook gaan ondersteuenen bij de persoonlijke verzorging van een cliënt. Je behaald hiervoor een erkend certificaat in thuisondersteuning. Je mag daarmee bijvoorbeeld ondersteunen bij het douchen, wassen, aankleden en toiletbegeleiding.

waar ga je werken

Je komt te werken voor een grote organisatie in de ouderenzorg.
Je dienst begint om 09.00 uur. Als je volledig ingewerkt bent is het de bedoeling dat je naar ongeveer 3 cliënten per dag gaat. Je hebt dus ruim de tijd voor je cliënt.
Je werkdagen zijn van maandag tot en met zaterdag. Kun je een van deze dagen niet? Geen probleem. We kijken naar wat wel kan.

Randstad wordt jouw werkgever. Bij ons kun je rekenen op pensioen, vakantiegeld, vakantiedagen, cursus aanbod en een vaste contactpersoon.

sollicitatie

Ben jij de zorghulp die wij zoeken? Reageer dan vandaag nog!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in