+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Boekel.
Laad meer vacatures

Startersfunctie ICT & Zorg Boekel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

The New Crew

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.200 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van Functioneel Applicatiebeheer in de zorg, waar geen dag hetzelfde is. Van het ondersteunen van zorgprofessionals tot het bijdragen aan verbeterprojecten, deze rol biedt een unieke kans om te groeien binnen een innovatieve omgeving. Met een persoonlijk ontwikkelprogramma, een persoonlijke Talentmanager en de mogelijkheid om je om te scholen, is dit de perfecte start voor jouw carrière. Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

In deze job ga je samen met een ander Talent aan de slag als Functioneel Applicatiebeheerder in opleiding. Een afwisselende baan waarbij je het ene moment een psycholoog helpt met zijn administratie en het ander moment aan een verbeterproject werkt. Terwijl jij de processen en organisatie leert kennen op de helpdesk, ontdek jij waar je passie en talenten liggen binnen het vakgebied. Misschien vind je het geweldig om te sleutelen aan automations, of ben je meer geïnteresseerd in de systeemprocessen rondom medicatiebeheer. Zo kun je leren terwijl je de zorg verbetert!

  • Je begint op de helpdesk, waar je allerlei vragen beantwoordt. Dit is dé plek waar je het systeem door en door leert kennen. In het begin werk je samen met een ervaren collega, waarna je steeds meer zelfstandig vragen kan beantwoorden of werkzaamheden kan uitvoeren. Natuurlijk is dit afhankelijk van de ICT kennis die je meebrengt.
  • De vraagstukken die je krijgt zijn enorm divers. Van een psychiater die verdwaald is in het systeem tot het afstemmen van informatie over cliënten. Zo houd jij je bezig met het inrichten van zorgapplicaties, het verbeteren van processen en je test nieuwe versies van de software. Vanaf september werk je mee aan de implementatie van een nieuw elektronisch patiëntendossier.
  • Je bent een verbindende kracht en komt in aanraking met allerlei mensen en situaties. Daardoor is dit een perfecte plek om te groeien en te ontdekken wat jouw plekje is in deze wereld van applicatiebeheer. Dat allemaal terwijl jij de zorg vooruit helpt.
  • Een persoonlijk ontwikkelprogramma t.w.v. €5.200
  • Het eerste jaar salaris tussen €2.700 - €3.200 + 8% vakantiegeld en minimaal €140 per maand voor trainingsdagen
  • Een jaar contract voor 32 of 36 uur
  • Een persoonlijke Talentmanager
  • Reiskostenvergoeding: 23 cent per km en OV = 100% vergoed

Deze job is voor jou als je wilt bijdragen aan de zorg vanuit de achterkant. Een studie afgerond of nieuw in ICT? Helemaal geen probleem! De organisatie wilt vooral frisse blikken en biedt de mogelijkheid om je om te scholen in de ICT. Qua persoonlijkheid zoeken ze iemand die zelf vragen als je er niet uitkomt, doelgericht en efficiënt is. Vaker gezien als '"de aanpakker". Verder zit analytisch denken in je DNA, waardoor je snel verbanden legt in een groter geheel. Hierdoor verken je intuïtief nieuwe systemen en functies. Gewoon door te klikken en te proberen. Tot slot is een sociale houding belangrijk want je krijgt te maken met allerlei verschillende mensen. Een specifieke achtergrond is niet nodig, vooral de motivatie om jezelf te ontwikkelen in deze functie en minimaal een HBO diploma op zak.

Functie bij GGZ Oost brabant

Zie jij deze job wel zitten? Solliciteer dan uiterlijk zondag 28 april via de “solliciteer direct” button of via de Whatsapp button. Video sollicitaties van maximaal 1.5 minuut zijn van harte welkom! Of, ken jij iemand die goed bij deze job past? Draag ze dan aan via ons Recrewtprogramma en verdien beide een bonus! **algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in