+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Boelenslaan.

Bedieningsmedewerker Boelenslaan

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

@WORK Personeelsdiensten

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als bedieningsmedewerker ben je de held die ervoor zorgt dat klanten snel hun bestelling krijgen. Je werkt in een gezellig team, waar ook leuke evenementen worden georganiseerd. Je krijgt de kans om te groeien door cursussen en scholing. Plus, je kunt korting krijgen bij sportscholen en op je zorgverzekering. Het salaris wordt elke week betaald en er zijn regelmatig leuke acties, zoals zomer- en winterfeesten. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Tafel 5 wil drie biertjes met een bittergarnituur bestellen en terwijl je naar de bar loopt bestelt tafel 8 drie cola, vier sinas en twee zoete witte wijntjes. Als bedieningsmedewerker zorg jij er probleemloos voor dat deze bestellingen snel worden bediend. Sta jij te popelen om als bedieningsmedewerker aan de slag te gaan? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Als bedieningsmedewerker ben jij flexibel inzetbaar, zowel in het weekend als doordeweeks. Je gaat tijdens het komende zomerseizoen het huidige bedieningsteam versterken. Als bedieningsmedewerker zorg jij ervoor dat de klanten hun bestelling bij jou door kunnen geven, met een glimlach neem je deze bestellingen op en je zorgt ervoor dat de barmedewerkers deze drankjes bereiden (of dat de keuken de maaltijden/hapjes voor je klaarzetten). Uiteindelijk zorg jij er daarna voor dat jij ze de bestelling serveert en vraagt hierbij bijvoorbeeld ook of alles naar wens is. Kortom, jij zorgt ervoor dat klanten zich thuis voelen! Naast het bedienen van de klanten, zorg jij er ook voor dat de werkomgeving netjes gehouden wordt en dat tafels afgeruimd/klaargemaakt worden. 

Wat krijg jij?

  • Een baan voor 24-40 uur per week. Uren zijn in overleg;
  • Flexibele werktijden;
  • Je krijgt wekelijks je loon uitbetaald op woensdag.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je woont in de omgeving van Boelenslaan;
  • Je kan met een dienblad lopen.

Waar kom jij te werken?
Je komt te werken in een leuk bedieningsteam met enthousiaste collega's. Het bedrijf organiseert leuke outdoor evenementen, maar ook bruiloften, personeelsfeestjes en ga zo maar door. Ook zorgen ze voor een heerlijk verzorgd diner. Denk hierbij een buffet of barbecue.

Waarom@WORK Personeelsdiensten?
Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen, maar daar stopt het niet voor ons! Zodra jij via@WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (bijvoorbeeld het zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je ook de kans om jezelf te ontwikkelen, daarom investeren wij in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat is voor ons ook belangrijk, zo kan je via@WORK korting krijgen bij een aantal sportscholen in de regio en op je zorgverzekering bij De Friesland Zorgverzekeraar! Kortom, via@WORK werken levert veel meer op dan je denkt!

Bezorg jij met een glimlach de drankjes en hapjes? Druk dan op de gele solliciteer button hiernaast.



Gevraagd

  • Communicatief vaardig
  • Flexibel


Aanbod

Voor meer informatie Neem voor meer info contact op met:
Nienke Herder · via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. · 0512587999
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in