+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bolsward.
Laad meer vacatures

(Junior) Werkvoorbereider Bolsward

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Headhuntersteam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Bedrijfsprofiel

Deze organisatie ontwikkelt, draait, freest, last en assembleert hoogwaardige precisie producten voor de klanten in o.a. de jachtbouw, machinebouw & medische industrie. De producten zijn zeer uiteenlopend, variërend van prototypes, specials per stuk, kleine series of seriematige producties. Zij zijn in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een grote en belangrijk speler binnen de verspanende industrie. Zij beschikken over een zeer modern machinepark met o.a. twee 5-assige freesmachines. 


Bedrijfscultuur

De bedrijfscultuur binnen deze organisatie is te omschrijven als informeel, waarbij deuren altijd open staan en met een platte organisatie structuur. Het "wij" gevoel is daarin heel belangrijk. Het team van medewerkers is vakbekwaam, gedreven en voelt zich verantwoordelijk voor de mooie producten die zij met elkaar realiseren.

Voor een mooi familiebedrijf centraal gelegen in Friesland ben ik op zoek naar een (junior) werkvoorbereider. 

Deze toeleverancier in de metaalsector is in de loop der jaren uitgegroeid tot een grote en belangrijke speler in de verspanende industrie. Door de drive van het bedrijf om zich te blijven ontwikkelen, zoek ik iemand die zich uitermate goed thuis voelt in een dynamische omgeving. 

Samen met twee ervaren collega werkvoorbereiders begeleid je orders door de organisatie. Op basis van de binnengekomen orders bereken je het aantal machineuren, je bepaalt het materiaal-soort en in sommige gevallen ook op welke machine het product gemaakt wordt. Dit resulteert in een stuklijst die de leidraad voor de productie vormt. Daarnaast houd je de benodigde voorraad bij en speel je hier op een proactieve manier op in. 

Je zorgt zelf voor een efficiënte inkoop van de benodigde materialen. Dit doe je bij verschillende leveranciers. Het is hier van belang dat je de levertijden goed inschat zodat jouw eigen levertijden niet in gevaar komen. Door jouw actuele kennis van de voorraad en inschatting van de productietijd zorg je dat er altijd tijdig geleverd kan worden. Via het ERP systeem (Ridder IQ) coördineer jij de producten door de interne organisatie. In deze functie ben tevens contactpersoon voor de klanten. 

Heb je nog geen of nog niet zoveel ervaring? Geen probleem, jouw twee collega’s leren jou de fijne kneepjes van het vak. 
 


Functie eisen

-    Afgeronde technische opleiding op MBO (+) niveau;
-    Kennis van metalen is een pré;
-    Ervaring in het werken met een ERP-systeem (bij voorkeur Ridder IQ) is een pré;
-    Ervaring in of kennis van verpaningstechniek is een grote pré. 

Waarom wil je hier werken? 

Als je eenmaal werkzaam bent binnen deze organisatie, zijn er tal van mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Je komt te werken op een fijne werkplek met ongeveer 25 vakbekwame collega’s met wie je samen onder andere de automotive, de maritieme en de laboratoria markt bedient. 

Hiervoor krijg je een goed marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden en een gezellig en gezond werkklimaat. 

Heb je interesse in bovenstaande baan of wil je meer informatie over deze uitdagende en leuke functie, neem dan contact op met Gerben Brouwer, consultant Techniek. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 058 – 216 15 82 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. 
 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in