+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bolsward.
Laad meer vacatures

Timmerman Bolsward

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.444 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Wij zoeken een timmerman die van zijn vak houdt en graag in een hecht team werkt. Je gaat aan de slag in een bouwbedrijf in het mooie Bolsward. Als timmerman ben je belangrijk voor het succes van onze projecten. Je werkt aan verschillende taken, zoals het plaatsen van kozijnen en het afwerken van interieurs. We bieden een goed salaris en leuke extra s, zoals een spaarprogramma voor gereedschap of uitjes met je gezin. Ook kun je bij ons opleidingen volgen om te blijven groeien. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Wij zijn op zoek naar een gedreven timmerman met een passie voor vakmanschap en een scherp oog voor bouwkundige finesse. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in een hecht en professioneel bouwbedrijf in het prachtige Friesland? Dan ben jij de timmerman die we zoeken! Als zelfstandige timmerman ben je verantwoordelijk voor de realisatie van diverse bouwprojecten. Je zult betrokken zijn bij een gevarieerd scala aan taken, variërend van het installeren van raamkozijnen en deuren tot het verrichten van timmerwerk voor interieurafwerking. Samenwerken met collega's en het onderhouden van contacten met opdrachtgevers om projecten op tijd en volgens de hoogste kwaliteitsnormen af te ronden, zijn van cruciaal belang. Jouw vakmanschap en scherp oog voor detail dragen in hoge mate bij aan het succes van onze projecten en de tevredenheid van onze klanten.


Ben jij het?

Aantoonbare kennis, vaardigheden en ruime ervaring als zelfstandig timmerman. In het bezit van een geldig rijbewijs en VCA-certificering. Uitstekende klantgerichtheid en sterke communicatieve vaardigheden. Een ongeëvenaard oog voor precisie en vakmanschap.


Wat wij bieden

Onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden omvatten onder andere: Een competitief maandsalaris van 3444 Euro in functiegroep D. Onmiddellijke pensioenopbouw via BPF. Flexibele opties voor het TijdSpaarFonds, vakantiedagen, ATV-dagen en meer. Een spaarprogramma met fantastische beloningen, van hoogwaardig gereedschap tot gezinsuitjes. Volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling, inclusief de mogelijkheid om twee opleidingen per jaar te volgen.


Waar jij werkt

Ons bouwbedrijf is gevestigd in het prachtige Bolsward en bestaat uit een team van ongeveer 10 toegewijde timmermannen. We realiseren diverse bouwprojecten, variërend van renovaties en verbouwingen tot nieuwbouw, met een scherp oog voor detail en kwaliteit. Binnen ons bedrijf heerst een familiaire sfeer en bieden we ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei als timmerman.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in