+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Maintenance Manager - Tijdelijk Borculo

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Independent Recruiters

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Freelance / Tijdelijk contract
  • 5.000 - € 6.000 p/m

Vacature in het kort

Stap in de rol van Maintenance Manager bij een toonaangevende, internationale organisatie met een focus op modernisering en technologische vooruitgang. Jouw leiderschap is essentieel in het continu verbeteren en optimaliseren van het onderhoudsproces. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Je gaat aan de slag bij een grote, internationale organisatie met een uitgebreid scala aan moderne technische apparatuur. Als Maintenance Manager ben je verantwoordelijk voor het effectief uitvoeren, continu verbeteren en optimaliseren van het preventief onderhoud op een grote productielocatie.

Als Maintenance Manager versterk je de afdeling Technische Dienst en geeft op strategisch en tactisch niveau richting aan het Maintenance team. Dit team bestaat uit ongeveer 35 medewerkers, waaronder maintenance/compliance engineers, werkvoorbereiders, monteurs, twee teamleiders en de medewerkers in het magazijn. Naast Maintenance omvat de Technische Dienst ook de afdelingen Operational Technology, Utilities en Facility Services. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het creëren van een prettige werksfeer en weet je teams te coachen, motiveren en hun opleidings- en ontwikkelingsbehoeften te ondersteunen.

Een greep uit jouw takenpakket;

• Het aansturen van het Maintenance team, een optimale bezetting van het team en daarbij de ontwikkeling van zowel het team als de individuele medewerkers;
• Het ontwikkelen, implementeren en (laten) uitvoeren van onderhoudsstrategieën en meerjarenplan voor de productie installaties;
• Het opstellen en realiseren van het operationeel maintenance-jaarplan en budget en tevens het voorstellen van investeringen met betrekking tot de aanschaf/vervanging van investeringsprojecten die op de locatie worden uitgevoerd;
• Het leiden van je medewerkers door altijd het goede voorbeeld te geven, hen te coachen en te ondersteunen in hun opleidings- en ontwikkelingsbehoeften, en te zorgen voor een effectief en attractief team.



Gevraagd

Om succesvol te zijn in deze rol bezit je over het volgende:

  • Afgeronde technische HBO opleiding;
  • Enkele jaren relevante leidinggevende ervaring binnen een productieomgeving of proces/levensmiddelen industrie;
  • Kennis en ervaring op het gebied van onderhoudsprocessen/concepten- en projectmanagement;
  • People management skills in bij voorkeur een technische omgeving;
  • Je bent resultaatgericht, proactief, innovatief, energiek en gedreven;
  • Je bent sociaal en communicatief sterk en een echte inspirator.


Aanbod

Het salaris hangt af van opleiding en relevante werkervaring maar ligt tussen de 5000 en 6000 bruto per maand op basis van 38 uur. Jij bent 6 maanden beschikbaar en komt eerst op contract via Independent Recruiters. Na deze 6 maanden is er de mogelijkheid om over genomen te worden door de opdrachtgever. Het uurtarief op freelance basis is €70. 

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.



Bedrijfsomschrijving

Wil jij deel uitmaken van een internationale organisatie met een state-of-the-art technologie? Ik ben op zoek naar een Maintenance Manager die per direct beschikbaar is voor een periode van ongeveer 6 maanden! 

Als Maintenance Manager gaat jij de verantwoordelijkheid dragen voor het effectief uitvoeren, continu verbeteren en optimaliseren van het preventief onderhoud op een grote productielocatie! Je wordt een sleutelfiguur binnen de Technische Dienst, waarbij je strategisch en tactisch leiderschap biedt aan het Maintenance team. Dit team, bestaande uit zo'n 35 gedreven professionals, van maintenance/compliance engineers tot werkvoorbereiders en monteurs, staat onder jouw leiding. Jouw vermogen om teams te coachen, te motiveren en te ondersteunen in hun opleidings- en ontwikkelingsbehoeften is van onschatbare waarde voor ons succes. Hier zit de grote uitdaging! Lukt het jou om mensen, technologie en processen samen te brengen en die teambuilding te smeden?

Ben jij per direct beschikbaar voor een periode van 6 maanden, heb je de drive om continue te verbeteren en weet jij verschillende teams te coachen en motiveren? Reageer dan nu!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in