+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Born.

Slager Born

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Ben jij de slager naar wie wij op zoek zijn? Kom werken bij Meatstreet in Born! Voor 38 uur per week, inclusief zaterdag, zoeken wij een gedreven en nauwkeurige vakman, die net zo enthousiast is over mooi vlees als wij. Jouw baan bij Meatstreet is dynamisch en divers: het ene moment hak je vakkundig vlees tot de perfecte portie, het andere moment bereid je overheerlijk gehakt of worst. Je streeft altijd naar het beste resultaat en jouw werk is pas echt klaar als alles blinkend schoon is. Passie voor het slagersvak is een must, daarnaast is nauwkeurigheid jouw tweede natuur. Jouw hoogwaardige vleesproducten liggen immers in horecagelegenheden door heel het land. Een afgeronde opleiding via het SVO en ervaring in het vakgebied is een pré. En teamwork? Daar draai jij je hand niet voor om. Je begrijpt dat iedere schakel in ons team belangrijk is en samen zorgen we ervoor dat onze klanten de kwaliteit krijgen die ze van ons gewend zijn. Meatstreet is een fijne werkplek met leuke collega's. We werken hard, maar er is ook genoeg ruimte voor gezelligheid. Wil jij deel uitmaken van ons fantastische team en je passie voor vlees met ons delen? Dan willen we heel graag kennis met je maken! Solliciteer vandaag nog en wie weet werk jij straks bij Meatstreet als onze nieuwe slager!

Wij bieden:

Heb jij passie voor vlees en houd je van een goede werk privé balans? Kom ons team dan versterken als Slager bij Meatstreet in Born! Hier krijg je de kans om 38 uur per week (inclusief zaterdag) te werken en jouw vaardigheden in te zetten voor het handmatig en machinaal afvliezen en bewerken van vleesdelen. Je verdient bij ons een marktconform salaris, met extra voordelen als je ervaring hebt. Jouw hygiënische, verzorgde werkwijze en jouw vermogen om je goed in te leven in de wensen van de horeca zijn bij ons vanzelfsprekend. Je krijgt bij ons volop kansen voor opleiding en doorgroeimogelijkheden binnen een hecht team. En dat alles onder het genot van gratis koffie en thee! Onze locatie is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer. Jouw SVO-opleiding en ervaring in het vak zijn een pré. Ben jij de enthousiaste en flexibele teamspeler die onze klanten blij maakt? Solliciteer dan vandaag nog!

Wij vragen:

Als slager bij Meatstreet in Born ben jij een cruciaal lid van ons team. Wij zoeken iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en een passie voor vlees heeft. Werken bij Meatstreet betekent samenwerken in een uitdagende omgeving. Hierbij beschik jij over: - Een afgeronde opleiding tot slager of vergelijkbare werkervaring - Kennis van vlees en vleeswaren - Een professionele werkhouding met oog voor kwaliteit en detail - Goede communicatieve vaardigheden - Fysieke fitheid voor uitvoerende werkzaamheden Kun jij je op deze kwaliteiten beroepen? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Waar ga je werken:

Bedrijf in vleesverwerkende industrie Bedrijf in vleesverwerkende industrie. Word jij onderdeel van ons gedreven en gezellig team bij Meatstreet in Born? Wij brengen topkwaliteit vlees en respecteren tegelijkertijd de natuur. Als ervaren slager draag je bij aan dit belangrijke proces. Je versterkt een team waarin samenspel en betrokkenheid voorop staan. Scherp je messen in een levendige werksfeer, waar plezier en vakmanschap hand in hand gaan. Kom bij ons, waar jouw ambacht tot z'n recht komt en waar je je passie voor vlees deelt! Dus waar wacht je nog op? Bij Meatstreet maak jij het verschil!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in