+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Tankreiniger Born

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

DiederWorx

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Hou je van echt aanpakken en werk je graag in een familiebedrijf? Dan is deze baan iets voor jou. Je gaat containers en wagens schoonmaken voor de voedingsindustrie. Ook leer je hoe je dit doet, zelfs als je nog geen ervaring hebt. Je werkt met speciale apparaten en zorgt dat alles goed schoon is. Hygiëne en veiligheid zijn heel belangrijk. Samen met je team zorg je dat alles perfect is. Je krijgt ook de kans om zelf documenten te maken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder om meer te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een echte aanpakker en wil je werken in een echt familiebedrijf? Dan zoeken wij jou!
Voor een van onze opdrachtgevers uit Born die gespecialiseerd zijn in het inwendig reinigen van containers, bulkwagens, tankwagens en silo's ten behoeve van de voedingsindustrie zijn wij op zoek naar een

TANKREINIGER
Geen ervaring? Geen probleem! Je zult uitgebreid ingewerkt worden door een van de collega's, samen zorgen zij ervoor dat jij de kneepjes van het vak leert.

Wat mag je gaan doen?
Je bent, samen met jouw collega's verantwoordelijk voor het reinigen en inspecteren van containers, bulkwagens, tankwagens en silo's. Voor het uitvoeren van deze werkzaamheden wordt gebruik gemaakt van specialistische apparatuur voor de voedingsindustrie. Het reinigingsproces gebeurt deels machinaal, dit betekent dat je als operator toezicht houdt op het proces, tegelijkertijd voer je handmatig handelingen uit, denk hierbij aan het reinigen van de mangaten, de koppelingen en slangen. Na de reiniging en visuele controle van een container, bulkwagen, tankwagen of silo wordt er een officieel reinigingsdocument uitgegeven, genaamd ECD. Bij afwezigheid van de frontoffice medewerker zul je zelf het ECD opstellen nadat je de reiniging met succes hebt afgerond.
Het is van belang om te weten dat dit bedrijf werkt voor de voedselindustrie, hygiëne en veiligheid staan bij hun dus hoog in het vaandel. Het is daarom belangrijk dat je zorgvuldig te werk gaat en kwaliteitsbesef hebt. Samen met jouw collega's ben jij verantwoordelijk voor het naleven van de gestelde kwaliteit en de geldende veiligheidsrichtlijnen.

Gevraagd

Dit bieden we jou!

Allereerst een mooie afwisselende baan voor langere tijd met toekomstperspectief, doorgroeimogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bevalt de samenwerking van beide kanten? Dan ontvang je een vast contract!
Bij dit bedrijf vinden zij het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zich te ontwikkelen: cursussen en opleidingen worden daarom door hun betaald! Daarnaast kom je te werken in een klein team met enthousiaste collega's die jou de kneepjes van het vak leren. Uiteraard ontvang je een goed salaris en veel vakantiedagen.
Zij vinden het daarnaast belangrijk dat hun medewerkers gezond zijn en blijven, daarom zorgen ze iedere week voor vers fruit en kun je een maandelijkse vergoeding voor een sportabonnement krijgen.

Aanbod

Hoe kun jij ons overtuigen?

We zijn op zoek naar iemand die gemotiveerd is om te werken en kwaliteitsbesef heeft. Daarnaast is betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid van belang. Beschik jij over deze eigenschappen maar heb je geen (relevante) werkervaring? Geen probleem, laat het ons weten want we gaan graag met jou in gesprek om de mogelijkheden te bekijken.
Enthousiast geworden? Solliciteer dan meteen!

Salaris

Volgens CAO Metaalbewerking
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in