+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Wegmarkeerder Borne Borne

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

DE BRUG groep

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 - € 2.600 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Vacature Wegmarkeerder – Borne

Word jij onze nieuwe wegmarkeerder? Een avontuur in de buitenlucht, waarbij jij een cruciale rol speelt in de veiligheid van onze lokale wegen. Breng belijningen en markeringen aan, en maak echt een verschil in de regio. Durf jij deze uitdaging aan? Solliciteer nu en maak de wegen samen met ons veiliger! 


Wat ga je doen? 

Word onderdeel van ons dynamische team als markeerder! Samen met een hecht team ga je dagelijks op pad vanuit startplaats Borne om de wegen en terreinen in Twente en Salland te voorzien van de perfecte markering. Of het nu gaat om belijning op snelwegen, haaientanden op kruispunten, of het aanbrengen van rolstoeltekens en stekkersymbolen op parkeerplaatsen, jouw bijdrage maakt onze omgeving veiliger en aantrekkelijker. 

Bij ons is geen dag hetzelfde, en dat is precies wat het werk zo boeiend maakt. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat elk detail klopt en dat de markeringen van topkwaliteit zijn. Je hebt geen standaard 9-tot-5-mentaliteit; flexibiliteit is jouw tweede natuur. Werken in de avond, nacht of weekenden vormt voor jou geen enkel probleem; jij staat klaar om de uitdaging aan te gaan en onze wegen te voorzien van prachtige markeringen. 

Stap in ons team en ontdek de kracht van samenwerking! Als lid van ons hechte team ben je dagelijks actief in de buitenlucht, waar je werkt aan wegen, onderhoud pleegt en markeringen aanbrengt. Samen met je collega’s zet je je in voor een veilige werkomgeving, wat direct bijdraagt aan de veiligheid van weggebruikers. Het buitenwerk brengt uitdagingen met zich mee, maar in ons team gaat hard werken hand in hand met plezier. 

Veiligheid staat voorop, en dat is waar jullie als team voor zorgen. Jullie bundelen krachten om ervoor te zorgen dat het werk niet alleen veilig, maar ook efficiënt wordt uitgevoerd. Juist die samenhorigheid zorgt voor een prettige werksfeer, waarin lachen en plezier maken tijdens het werk de norm is. Dit geeft niet alleen energie, maar maakt ook dat jullie samen de pittige momenten kunnen overwinnen. 


Wie zijn wij? 

Wij staan voor veiligheid op de weg door duidelijkheid te bieden tijdens wegwerkzaamheden of evenementen en door het aanbrengen van permanente of tijdelijke markeringen. 

Onze focus ligt op veiligheid, structuur en duidelijkheid, essentieel voor zowel het dagelijks leven als voor weggebruikers. In één oogopslag moeten zij beslissingen kunnen nemen, en dat vraagt om helderheid. Of het nu gaat om werkzaamheden aan de weg of grote evenementen, wij zorgen voor een overzichtelijke route met verkeersmaatregelen en/of permanente en tijdelijke markeringen. 

Duurzaamheid is een kernwaarde in onze aanpak. Bewust van onze impact hebben we veel aandacht voor een efficiënte planning van onze werkzaamheden dat draagt bij aan het minimaliseren van vervoersbewegingen. Zo zetten wij ons in voor een veilige én duurzame mobiliteit. 


Wat vragen we van jou? 

Ben jij op zoek naar de leukste uitdaging waarbij je samen met het gezelligste team de wegen en terreinen in de uitgestrekte omgeving van Salland en Twente voorziet van markeringen? Zo ja, dan zijn wij op zoek naar jou! 

  • Enthousiasme staat voorop. Ervaring is geen vereiste; alles valt te leren! Of je nu een doorgewinterde professional bent en je opleiding BRL 9142 medewerker wegmarkeringen hebt gevolgd, of aan het begin van je carrière staat, wij verwelkomen iedereen met open armen.   
  • Geen dag is hetzelfde en daar past jouw flexibele mentaliteit bij. Werken in de avond, nacht of weekend vormt voor jou geen enkel probleem; sterker nog, je bent bereid om flexibel in te springen wanneer dat nodig is. 
Wat bieden we jou? 
  • Bruto maandsalaris tussen de € 2300 en € 2600 (fulltime), afhankelijk van jouw kennis en ervaring. 
  • Geniet van aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een royale reiskostenvergoeding. 
  • Ontvang een ruim aantal vakantiedagen om te genieten van welverdiende rust. 
  • Profiteer van een solide pensioenopbouw voor een zorgeloze toekomst. 
  • Bij ons staan de overige voorwaarden garant voor een uitstekend totaalpakket, omdat we geloven in het waarderen van onze medewerkers. 
Word jij onze nieuwe collega? 

Als er een goede match ontstaat tussen jou en onze opdrachtgever, bespreken we graag jouw voorkeuren voor het dienstverband. Of je nu flexibiliteit zoekt of liever vastigheid, gedetacheerd of direct in dienst, wij vinden altijd een passende oplossing. Het belangrijkste is de klik! Solliciteer vandaag nog en geef een snelheid aan jouw carrière! 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in