+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Botlek Rotterdam.
Laad meer vacatures

Monteur E&I Botlek Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.000 p/m

Vacatureomschrijving

Ben jij een Industrieel Elektromonteur en op zoek naar een nieuwe, opwindende uitdaging? We zoeken een fulltime topper en bieden een afwisselende en uitdagende baan waar geen dag hetzelfde is! Als Industrieel Elektromonteur, begint je dag met een kop koffie en een korte werkbespreking. Je gaat het veld in, lost problemen op, voert onderhoud uit en houdt je bezig met installatiewerkzaamheden. Elke dag is anders, met steeds nieuwe uitdagingen en kansen om te leren. Ben je klaar om je carrière een boost te geven? Wacht niet langer en solliciteer vandaag nog! We kijken uit naar je sollicitatie.

Wij bieden:

Ben jij een ambitieuze Industrieel elektromonteur? Wij bieden jou een uitdagende baan in de techniek waarin geen dag hetzelfde is. Je komt te werken in een hecht en energiek samenwerkend team, omringd door alle tools om je werkzaamheden iedere dag weer perfect en veilig uit te kunnen voeren. Voor 40 uur per week kun je rekenen op een start salaris tussen €2500 - €3000 bruto per maand.

Wij vragen:

Als industrieel elektromonteur heb je oog voor veiligheid en vakmanschap. Je kunt nauwkeurig en zelfstandig werken, maar ook als deel van een team functioneer je optimaal. Je beschikt over: - Een diploma in de richting van elektrotechniek (MBO niveau 3 of hoger) of vergelijkbare ervaring - Minimaal 2 jaar werkervaring als elektromonteur, bij voorkeur in een industriële omgeving - Een geldig VCA-certificaat, NEN3140 en ATEX is een pré (of bereidheid deze te halen) - Goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal Ben je enthousiast en voel je je aangesproken? Dan nodigen we je uit te solliciteren!

Waar ga je werken:

Onze internationale opdrachtgever is DE installateur van bedrijfsinstallaties van klanten in de Olie-, Gas-, Chemie- en Energiesector
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in