+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Botlek Rotterdam.
Laad meer vacatures

Proces Operator Chemische Industrie Botlek Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 33 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.640 - € 4.225 p/m
  • Ploegentoeslag

Vacature in het kort

In deze functie werk je als Proces Operator in de Chemische Industrie. Je helpt bij het maken van een speciaal metaal voor verschillende dingen, zoals auto's en windmolens. Je werkt in 5-ploegen. Je taak is om de machines goed te laten werken en te zorgen dat alles veilig is. Ook kijk je of de producten goed zijn en help je met het verbeteren van het werk. Je krijgt extra geld voor het werken in ploegen, wat een leuke bonus is. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Weet jij van aanpakken en kun je het overzicht goed bewaren? Als Proces Operator Chemische Industrie draag je bij aan de verwerking van een specifiek metaal dat wordt gebruikt bij auto’s, windmolens, gloeilampen en voedingssupplementen. Je werkt in 5-ploegen en bent breed inzetbaar voor verschillende afdelingen in het proces.


Wat ga je doen?

Als Proces Operator Chemische Industrie werk je in de 5-ploegen en ben je actief in de drie plants van deze toonaangevende partij in de chemische sector. Jouw verantwoordelijkheid ligt bij het bedienen, controleren, regelen en bijsturen van de productie-installaties om te voldoen aan strikte kwaliteitsnormen, kwantiteitsdoelstellingen en leveringsverplichtingen. Je speelt een cruciale rol bij het in- en uit bedrijf nemen van installaties, waarbij je zorgvuldig het productieproces bewaakt en de nodige aanpassingen aan parameters maakt op basis van eigen bevindingen, metingen en instructies.

Samenwerken met collega’s is belangrijk wanneer je met hen afstemt over het procesverloop en maatregelen met hen bespreekt. Daarnaast draag je zorg voor het goed functioneren van de apparatuur en neem je actie bij het optreden van storingen of afwijkingen. Je werkt nauw samen met andere afdelingen, waarbij je technische werkzaamheden afstemt en voorstellen voor verbeteringen doet om efficiëntie en productiviteit te bevorderen. Ook ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig rapporteren van relevante gegevens over productie, processen, installaties en analyses, en draag je deze informatie over aan de volgende ploeg.

Het genoemde salaris is exclusief de ploegentoeslag, die van toepassing is op het werken in de 5-ploegen. Dit vormt een extra beloning voor jouw toewijding en flexibiliteit in het werken in dit rooster.


Jouw werkzaamheden
  • Bedienen, controleren, regelen en bijsturen van productie-installaties in 3 plants om te voldoen aan kwaliteitsnormen en leveringsverplichtingen;
  • In- en uit bedrijf nemen van (delen van) installaties;
  • Bewaken van goede werking van apparatuur, oplossen van storingen en treffen van voorzorgsmaatregelen;
  • Intern transporteren van goederen met behulp van een heftruck;
  • Bewaken van kwaliteit van eindproduct, nemen van monsters en uitvoeren van productieanalyses;
  • Stopzetten van installaties volgens instructies voor procesbeëindiging, onderhouds- of reparatiewerk;
  • Afstemmen van technische werkzaamheden met maintenance, contractors en afdeling H&S;
  • Invullen van wachtrapporten en verzorgen van toelichtingen voor volgende ploeg;
  • Schoonhouden van installaties en werkomgeving, naleven van wettelijke- en bedrijfsverplichtingen en procedures.


Gevraagd

  • Operator/Vapro A- of B-diploma of een vergelijkbaar diploma;
  • Heftruckcertificaat en VCA;
  • Certificaat Verplaatsen van Lasten is een pre;
  • Ervaring als Operator in een soortgelijke werkomgeving;
  • Kennis van de Nederlandse en bij voorkeur ook de Engelse taal.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Deze partij is wereldleider in de verwerking van een metaal dat onder andere als bijproduct wordt gemaakt bij het winnen van kopererts in kopermijnen. Dit metaal wordt gebruikt in diverse alledaagse producten, zoals auto's, windmolens, gloeilampen en voedingssupplementen. Het wordt vaak toegevoegd aan roestvast staal om het sterker, taaier en beter bestand tegen roestvorming te maken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in