+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Botlek Rotterdam.
Laad meer vacatures

Process Operator Botlek Botlek Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 34 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.640 - € 4.290 p/m

Vacature in het kort

Voor een industriële productieplant zoeken we een Process Operator. In deze rol werk je in een 5-ploegendienst bij een bedrijf waar iedereen elkaar kent. Je gaat aan de slag met het bedienen en controleren van het productieproces van cement. Je werkt met geavanceerde technologie en zorgt dat alles soepel verloopt. Samenwerken in een hecht team is belangrijk. Je helpt ook mee aan het onderhoud en zorgt voor een veilige werkomgeving. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Voor een industriële productieplant zoeken we naar een vaardige en gemotiveerde Process Operator. Je komt te werken in een 5-ploegendienst bij een ons-kent-ons-bedrijf. Ben je gepassioneerd over techniek en geïntrigeerd door de cementindustrie? Dan is deze functie jouw volgende stap!


Wat ga je doen?

In de rol van Process Operator heb je een essentiële positie, waar zowel je individuele bijdrage als teamwork cruciaal zijn voor een efficiënte productie van cement. Het bereiken van vereiste hoeveelheden en voldoen aan strenge kwaliteitsnormen staan centraal. Je verantwoordelijkheden omvatten diverse kerntaken die allemaal bijdragen aan een soepel verlopend productieproces.

Je hoofdtaak is het bedienen, controleren en nauwkeurig afstemmen van het productieproces. Geavanceerde procescomputers en meet- en regelpanelen ondersteunen deze taken. Jouw expertise is cruciaal om ervoor te zorgen dat het proces zonder onderbrekingen verloopt. Je neemt regelmatig monsters en reageert snel bij eventuele afwijkingen. In nauwe samenwerking met collega’s voer je inspectie- en controle rondes uit, waarbij je problemen analyseert en helpt bij het bedenken van oplossingen.

Daarnaast lever je een waardevolle bijdrage aan onderhoudsactiviteiten. De taken van een technisch operator hebben niet alleen invloed op de productie-efficiëntie, maar zijn ook essentieel voor het handhaven van een veilige werkomgeving. Door strikte naleving van veiligheidsprotocollen, zoals Lototo- en werkvergunningsprocedures, draag je bij aan een hoog veiligheidsniveau. Takenrisicoanalyses en Laatste Minuut Risico Analyse (LMRA) maken een groot deel uit van je dagelijkse routine.

Wat jouw rol extra bijzonder maakt, is dat je niet alleen individueel een sleutelfiguur bent, maar ook nauw samenwerkt in een hecht team. Je maakt deel uit van een bedrijfscultuur waar ‘ons-kent-ons’ geen loze term is, maar dagelijkse realiteit vormt. Samen met je collega’s zorg je voor een naadloze voortgang van het proces en behaal je gezamenlijk de gestelde doelen.


Jouw werkzaamheden
  • Je verantwoordelijkheden omvatten het bedienen, controleren en nauwkeurig afstemmen van het productieproces met behulp van geavanceerde procescomputers en meet- en regelpanelen;
  • Je bewaakt het proces continu, neemt regelmatig monsters en grijpt in bij eventuele verstoringen om een optimale productie te waarborgen;
  • In samenwerking met je team voer je inspectie- en controlerondes uit om problemen te identificeren en op te lossen, met als doel een probleemloze productie te handhaven;
  • Naast je operationele taken draag je bij aan onderhoudswerkzaamheden, die van essentieel belang zijn voor zowel productie-efficiëntie als veiligheid;
  • Je volgt strikte veiligheidsprotocollen, inclusief Lototo- en werkvergunningprocedures, ondersteund door taak-risicoanalyses en LMRA’s, om een veilige werkomgeving te garanderen voor jou en je collega’s.


Gevraagd

  • Beschikbaarheid voor de 5-ploegendienst;
  • Operator B diploma al in je bezit;
  • In bezit van VCA (VCA – VOL is een pre);
  • Je bent leergierig en pakt de mogelijkheden die voorhanden zijn, om te groeien;
  • Flexibel ingesteld en houdt van de dynamiek van de allround functie;
  • Je bent communicatief vaardig en een teamspeler;


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Deze partij richt zich voornamelijk op het produceren van cement. Cementfabrieken zijn essentieel voor onder andere de bouwsector, omdat ze het belangrijke bindmiddel produceren dat wordt gebruikt in beton en andere constructiematerialen. Deze fabriek is betrokken bij het hele proces van grondstofwinning tot het uiteindelijke eindproduct en streeft naar efficiëntie, kwaliteit en duurzaamheid in de productieprocessen. Er werken circa 40 personen op de plant en de ploegen bestaan uit circa 4 operators. Iedereen kent elkaar op deze plant, wat zorgt voor een hechte onderlinge sfeer en goede samenwerking.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in