+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Botlek Rotterdam.

Chemisch Analist Chromatografie Botlek Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.350 - € 4.500 p/m

Vacature in het kort

Voor een toonaangevende speler in de petrochemie zoeken we een Chemisch Analist Chromatografie. Dit is een unieke kans om deel uit te maken van een van de best uitgeruste labs in Nederland. Je zult werken binnen de Chromatografieafdeling, waar je zowel routinematige als niet-routinematige analyses uitvoert en nieuwe analytische methoden implementeert. Een rol met veel mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling. Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

Voor een grote speler in de petrochemie In Rotterdam zoeken wij een Chemisch Analist Chromatografie. Dit is dé kans om aan de slag te gaan bij deze grote speler in de markt met één van de best uitgeruste labs in Nederland.


Wat ga je doen?

Onze opdrachtgever beschikt over één van de grootste laboratoriums in Nederland. Op het lab hebben ze vijf verschillende afdelingen waardoor je veel mogelijkheden hebt om door te groeien binnen het bedrijf. Dus ook in de breedte. Voor de Chromatografieafdeling zoeken we naar versterkingen die zich graag bezig houden met analyses, waarbij de juiste kwaliteitsprocedures (ISO 17025) worden gevolgd.

Je voert zowel routinematige als niet-routinematige analyses uit op inkomende monsters en voert analytische projecten (inclusief projectvoorstellen) op een effectieve manier uit. Daarnaast houd je je ook veel bezig met het implementeren van nieuwe analytische methoden.


Jouw werkzaamheden
  • Laboratoriumanalyses uitvoeren binnen de werkgroep Chromatografie op het vereiste veiligheidsniveau, volgens verschillende werkinstructies en volgens de juiste kwaliteitsprocedures (ISO 17025);
  • Implementeren van nieuwe analytische methoden volgens ISO 17025 om de laboratoriumondersteuning verder te verbeteren;
  • Analytische projecten (inclusief projectvoorstellen) op een effectieve manier uitvoeren;
  • Realiseren van voortdurende verbeteringen van methodes die routinematig worden toegepast (bijvoorbeeld op het vlak van efficiëntie en kwaliteit);
  • Ervoor zorgen dat het niet-routinematig werk ter ondersteuning van operationele eenheden geschikt is voor het beoogde doel;
  • Je bent kritisch op het rapporteren van gegevens en kan resultaten analyseren en niet-standaard situaties opmerken.


Gevraagd

  • Afgeronde hlo-opleiding Analytische Chemie (of vergelijkbaar);
  • 5 tot 20 jaar ervaring als Laboratoriumanalist in een raffinaderij- of chemisch fabriekslaboratorium;
  • Theoretische en praktische kennis van chromatografische technieken;
  • Kennis van eisen aan kwaliteitssysteem (ISO 17025);
  • Vaardigheid met het uitvoeren van projecten: goede kwaliteit en op tijd;
  • IT-vaardigheden en klantgerichtheid worden als pluspunt gezien.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Op het grote en uitstekend geoutilleerde laboratorium worden analyses gedaan op een zeer uiteenlopend aanbod van monsters zoals brandstoffen, oliën, en allerhande chemicaliën. Binnen het lab wordt zowel kwaliteitscontrole als troubleshooting en methodeontwikkeling uitgevoerd voor interne en externe klanten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in