+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Botlek Rotterdam.
Laad meer vacatures

Supervisor Operations Botlek Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 34 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 4.400 - € 5.500 p/m

Vacature in het kort

In deze rol als Supervisor Operations leid je een team om de productie veilig en continu te houden. Je bent belangrijk voor het maken van veranderingen en het zorgen dat alles goed loopt. Je werkt in een chemiebedrijf. Je taken zijn onder andere het controleren van processen, het begeleiden van medewerkers en zorgen dat iedereen veilig werkt. Je werkt in een vijf-ploegendienst. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij de Supervisor Operations waar je team op kan bouwen? Samen met jouw team zorg je voor een veilige en continue productie. Ben jij technisch met leidingevende ervaring? Dan kan binnen dit chemieconcern zomaar jou volgende stap liggen.


Wat ga je doen?

Als Supervisor Operations controleer en coördineer je de veilige en efficiënte werking van een toegewezen werkunit. Als Supervisor ben je de belangrijkste ‘change agent’ en belangrijkste schakel tussen het management en de medewerkers op de werkvloer. Binnen deze rol ben je verantwoordelijk voor het soepele verloop van de fabriek, het monitoren van operators en processen, en het nemen van passende maatregelen indien nodig om ervoor te zorgen dat de veilige werking gehandhaafd blijft en aan de productievereisten wordt voldaan. In deze rol voer je ook de beoordelingsgesprekken van de operators in je team. De werkzaamheden worden uitgevoerd in een vijf-ploegendienst.


Jouw werkzaamheden
  • Delegeert, superviseert en beoordeelt het werk van het personeel voor de toegewezen werkunit. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de fabriek, waarbij wordt toegezien op een veilige werking en naleving van milieunormen, inclusief kwaliteit en productieprestaties;
  • Implementeert productieplannen volgens goedgekeurd schema;
  • Inspecteert en evalueert werkzaamheden in uitvoering, identificeert eventuele problematische gebieden en kan corrigerende actie aansturen.
  • Uitvoeren van prestatiebeoordelingen van de operators. Tevens begeleidt je ze door positieve en negatieve feedback te geven en ervoor te zorgen dat corrigerende maatregelen worden genomen;
  • Traint operators in veiligheidsprocedures. Onderhoudt veiligheidsinformatiebladen voor ploegen. Plant trainingen en evalueert trainingsbehoeften van personeel, waarbij wordt gezorgd voor cross-training, veiligheidsbijeenkomsten, trainingssessies, enz.


Gevraagd

  • Mbo 4- of bachelordiploma, of VAPRO B of hoger;
  • Minimaal 4 jaar werkervaring in de chemische industrie, inclusief leidinggevende ervaring;
  • Vermogen om zowel mondeling als schriftelijk te communiceren in het Nederlands en Engels;
  • Aantoonbare voorbeelden van leiderschap en doordachte besluitvorming;
  • Kennis en bewustzijn van veiligheid, gezondheid en milieu;
  • Kennis van SAP-toepassingen en Office-toepassingen;
  • Vermogen om inhoud te bedenken en korte trainingssessies te construeren.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Een chemieconcern in Rotterdam, onderdeel van een internationale onderneming. Alles wat zij produceren wordt dag in dag uit gebruikt door consumenten van over de hele wereld. Ondanks dat het bedrijf onderdeel is van een internationaal concern, heerst er een familiaire sfeer op de werkvloer en loopt iedereen bij elkaar binnen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in