+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Boxmeer.

Machinaal Houtbewerker | regio Boxmeer Boxmeer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

&Zo Arbeidsbemiddeling

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Maak deel uit van een bedrijf waar medewerkers écht op nummer één staan!

  • Conform CAO Timmerwerken met een flinke portie extra vakantiedagen (4 weken tijdens de bouwvak en 2 weken rond kerst);
  • Afwisseling tussen fysieke werkzaamheden in de werkplaats en installaties op locatie met collega’s;
  • Bij goed functioneren is een vast contract een kwestie van tijd.
Dit is je werkplek

Voel je welkom bij een gemoedelijk, gezond familiebedrijf net buiten Boxmeer. Hier draait alles om waardering en aandacht voor medewerkers. In een gemoedelijke sfeer zet je hier samen met je collega’s de toon en creër je hoogwaardige houtproducten in een moderne werkomgeving. Het is een familiebedrijf waar medewerkers echt een belangrijke rol spelen. De sfeer is warm, de omgeving schoon en veilig en er is veel aandacht voor jou als individu!


Dit ga je doen

Als Machinaal Houtbewerker ben je verantwoordelijk voor het produceren van hoogwaardige houtproducten met moderne machines. Soms ga je met je collega’s naar projectlocaties om producten te installeren. Een mix van werkplaats en avontuur dus!

Je werkt 40 uur per week, van maandag tot en met vrijdag. Verwacht afwisseling en fysieke uitdaging; het is een hands-on functie. Ervaring in productie is wenselijk, houtproductie een pré (geen eis). Belangrijker is je affiniteit met machines, gereedschappen en je liefde voor fysiek werk.


Dit bieden we

Bij goed functioneren is een vast contract een kwestie van tijd. Bovendien bieden we arbeidsvoorwaarden conform de CAO Timmerwerken. Het bedrijf sluit 4 weken tijdens de bouwvak en 2 weken rondom kerst. Je hebt dus heel veel vakantiedagen!


Dit vragen we

Als jij enthousiast bent over houtbewerking en jezelf ziet passen binnen een hecht team in een familiaire sfeer, dan willen wij jou heel graag leren kennen!

Klaar om je passie voor houtbewerking om te zetten in een geweldige carrière? Solliciteer nu en word onderdeel van ons warme familiebedrijf!

Bij ons is er geen discriminatie op basis van ras, kleur, geslacht, leeftijd, nationaliteit, religie, seksuele voorkeur, genderidentiteit, veteranenstatus of handicap. Kortom, iedereen is welkom.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in