+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Werkvoorbereider Elektrotechniek projecten Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PD personeel

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 4.300 p/m

Vacatureomschrijving

Onze opdrachtgever is een totaalinstallateur op het gebied van retail (50%) en utiliteit (50%). Jouw functie zal zich voornamelijk focussen op de utilitaire markt van elektrotechniek. Ze hebben drie specialisaties: elektrotechniek, werktuigbouwkunde en service en onderhoud binnen alle disciplines. Dit alles binnen de zakelijke markt. Deze opdrachtgever heeft geen particuliere klanten. De opdrachtgever ontzorgt zijn klanten in zowel elektrotechnische als werktuigbouwkundige installaties dat ze optimaal functioneren. Ook op gebied van service en onderhoud bieden ze een passende oplossing.
 


Als werkvoorbereider elektrotechniek kom jij op de projectenafdeling te werken. Binnen de projecten afdeling ben jij samen met je team klantverantwoordelijk voor één of meerdere klanten, waarbij de lijntjes kort zijn waardoor deze klant optimaal bedient kan worden.  Je bent een belangrijke schakel voor het op effectieve en efficiënte wijze realiseren van projecten in de utilitaire markt. Jij draagt zorg voor de optimaal uitvoering van de toegewezen projecten en probeer je de monteurs volledig te ontzorgen, door alles tot in de puntje goed voor te bereiden. Waarbij je invloed hebt op de techniek, kwaliteit, kosten, tijd, organisatie en informatie.

Als werkvoorbereider heb je een veelzijdige functie waarbij jouw taken bestaan uit cost-engineering, offerte afhandeling, voorbereiden van klussen/projecten en het begeleiden van monteurs op het elektrotechnisch vlak. Samen met opdrachtgevers, adviseurs, projectleiders en leveranciers voer je overleg en stuur je op een professionele en motiverende wijze monteurs en onderaannemers aan.

Je adviseert klanten, maakt calculaties, organiseer de uitvoerende werkzaamheden en je genereert nieuwe opdrachten. Dit doe jij op basis van jouw commercieel inzicht, marktkennis en gevoel voor relatiebeheer. Jij bent verantwoordelijk een opdracht/project vanaf de enginering en calculatie tot de oplevering.
 



Gevraagd

  • Elektrotechnische kennis op MBO4 niveau of hoger, verkregen door een opleiding en/of ervaring;
  • Vakgerichte cursussen/trainingen hebben onze voorkeur op gebied van serviceprocessen, duurzame installaties, projectie noodverlichting, Nen3140, verlichting etc.;
  • Een werkvoorbereider die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken;
  • Beheersing van de Engelse taal (Duits of Frans is altijd in je voordeel);
  • Je hebt ervaring en bent goed bekend met MS Office en ervaring met Acto Service is een pre
  • Uitstekende communicatieve eigenschappen, ondernemerschap en flexibiliteit.


Aanbod

  • Een zeer uitgebreide functiebekleding bij een totaalinstallateur;
  • Een salaris tussen de €2.800 en €4.300 bruto op basis van 40 uur per week;
  • Goede doorgroeimogelijkheden, zelfontplooiing en ontwikkelingen staan bij ons hoog in het vaandel en je krijgt de kans om je horizon te verbreden;
  • Indien gewenst, krijg je vanuit het bedrijf een opleiding die aansluit bij jouw wensen en een verbreding is van je kennis.

Ben jij helemaal enthousiast geraakt van deze vacature? Contacteer ons dan gelijk! Jouw CV mag je per mail versturen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Daarnaast kan je ook op de website reageren of via WhatsApp een berichtje sturen naar 06 307 229 82. Dit geldt ook voor vragen over de functie. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.
 



Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij PD personeel. Samen met jou gaan wij jou verder helpen in jouw carrière. Indien deze vacature niet helemaal bij jouw wensen aansluiten, dan bieden wij jouw alternatieven aan die geschikter zijn voor jou. Wij bij PD personeel vinden het belangrijk om transparant te zijn naar onze kandidaten en medewerkers toe over de voorwaarden en het salaris bij een functie. Als bedrijf nemen wij altijd de voorwaarden van onze opdrachtgevers een-op-een over. Wij streven er altijd naar dat mensen een baan vinden voor de lange termijn en dit is dan ook onze doelstelling bij elk traject.

Wij bieden ook altijd een passende opleiding aan, indien gewenst, en dit nemen wij vaak al mee bij het eerste gesprek. Wij werken altijd met volwaardige jaarcontracten of vaste contracten. Uiteraard sta jij als kandidaat centraal en naar aanleiding van onze gesprekken gaan we samen met jou op zoek naar de passende vervolgstap. Altijd samen, maar jij bepaalt.
 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in