+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Helmond.

WERKVOORBEREIDER ELEKTROTECHNIEK/ INDUSTRIE Helmond

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Samenwerkingsverband van 150 installateurs – Stichting Flexpool Installatietechniek

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 38 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze functie als werkvoorbereider Elektrotechniek/Industrie ben je heel belangrijk. Je helpt de projectleider en zorgt dat alles klaar is voor de monteurs. Je werkt vooral voor klanten in de maak- en voedselindustrie. Je taken zijn heel verschillend, van materialen bestellen tot kwaliteit en kosten in de gaten houden. Je werkt in een leuk team waar iedereen betrokken is. Het bedrijf is een familiebedrijf en staat bekend om de fijne sfeer. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

OVER DE VACATURE WERKVOORBEREIDER ELEKTROTECHNIEK / INDUSTRIE :
In de vacature van werkvoorbereider Elektrotechniek/Industrie speel jij een cruciale rol binnen de organisatie en fungeer je als de rechterhand van de projectleider. Je bevindt je in het hart van de operatie en hebt een breed scala aan verantwoordelijkheden. Jij bent degene die materialen bestelt, projecten voorbereidt en ervoor zorgt dat de monteurs buiten efficiënt kunnen werken. Dit geldt met name voor klanten binnen de maak- en voedselindustrie. Bovendien wordt van jou verwacht dat je betrokken bent bij teken- en rekenwerk. De verdeling van deze taken hangt af van jouw voorkeuren en sterke punten. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het bewaken van kwaliteit en kosten, en je rapporteert hierover aan de projectleider.

OVER HET BEDRIJF :
Deze gezellige vestiging in Helmond biedt een betrokken team waarin je je snel thuis zult voelen. Hier werken ongeveer 70 medewerkers op diverse afdelingen, waaronder het team technisch beheer, klantgericht werk, beveiliging en industriële automatisering. Deze installateur is een familiebedrijf dat bekendstaat om de gemoedelijke en positieve werksfeer.

Gevraagd

VOOR DEZE VACATURE BIED JIJ :
  • Je bent bedreven in multitasking en kunt moeiteloos verschillende taken tegelijkertijd aanpakken.
  • Je hebt een relevante opleiding afgerond, minimaal op MBO4-niveau, in de richting van elektrotechniek of installatietechniek.
  • Je bent communicatief sterk en goed in het onderhouden van relaties en het leggen van verbanden.


Aanbod

ZIJ BIEDEN JOU :
  • Een salaris dat in lijn is met jouw werkervaring en de CAO klein metaal, samen met een aantrekkelijke pensioenregeling.
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen.
  • Voor de kinderen van alle medewerkers hebben ze een scholingsfonds. Zij ontvangen jaarlijks een specifiek bedrag op hun eigen rekening om hun MBO-, HBO- of WO-opleiding te financieren.
  • Deze installateur heeft een eigen opleidingscentrum, waar je volop de mogelijkheid hebt om jezelf te blijven ontwikkelen en door te groeien
  • Bij deze installateur kom je terecht in een gastvrije omgeving met een familiaire sfeer, waar vrijheid en vertrouwen hoog in het vaandel staan.


Salaris

van de salarisrange kan worden afgeweken.

Bedrijfsomschrijving

De aanpak van Flexpool Installatietechniek:
1. We starten met een (digitale) kop koffie; dat mag ook ’s avonds;
2. Samen inventariseren we jouw wensen en kijken of de betreffende vacature en werkgever bij jou past; als dat zo is stellen we jou voor op deze vacature.
3. Het is heel goed mogelijk dat andere bedrijven ook geïnteresseerd zijn in een kandidaat zoals jij. Wij stellen een anoniem zoekprofiel op en benaderen hiermee onze installateurs; we zijn daarmee jouw ‘personal vacature shopper’:
4. Het complete overzicht van baanmogelijkheden delen we graag met je; inclusief onze kennis over culturen, teams, projecten, en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden binnen deze installateurs.
5. Vervolgens kies jij met welke installateurs je wel en niet wenst kennis te maken; wij organiseren de kennismakingsgesprekken, rondleidingen en meeloopdagen,
6. Heb je vervolgens voldoende gesprekken gevoerd en is je keuze gemaakt? Dan ga je rechtstreeks in dienst tegen de arbeidsvoorwaarden die jezelf bent overeengekomen.
7. En uiteraard komen we je graag feliciteren met dé Flexpool taart!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in