+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Boxtel.
Laad meer vacatures

Engineer, Meet regel techniek, Boxtel Boxtel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Zo!

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Detachering / Tijdelijk contract / Vast contract

Vacature in het kort

Als Engineer meet- & regeltechniek werk je aan het ontwerpen en realiseren van regelinstallaties voor verschillende projecten. Je vertaalt klantwensen naar softwareontwerpen en bekabelingsschema's. Ook zorg je dat systemen buiten kantooruren kunnen worden bediend. Je werkt zelfstandig en in teamverband, waarbij je leiding geeft en zorgt voor een goede samenwerking met klanten en leveranciers. Je focus ligt op het ontwerpen van software en het zorgen dat alles goed werkt, ook buiten kantooruren. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een gedreven engineer die graag verantwoordelijk is voor het efficiënt realiseren en vervangen van regelinstallaties in verschillende projecten? Kun jij klantwensen vertalen naar nauwkeurige softwareontwerpen en bekabelingsschema's? En heb je ervaring met het configureren van systemen voor externe bediening buiten kantooruren?

Als Engineer meet- & regeltechniek ben jij verantwoordelijk voor het efficiënt realiseren of vervangen van regelinstallaties in diverse projecten. Je taken omvatten het ontwerpen van regelinstallaties volgens de behoeften van onze klanten, het maken van bijbehorende calculaties en het opstellen van gedetailleerde offertes.
Na toekenning van het project, ben jij verantwoordelijk voor het gedetailleerd uitwerken en engineeren van software, schema's, bekabeling- en aansluitschema's, en het aanvragen van offertes bij mogelijke leveranciers en onderaannemers.
Uiteindelijk draag je alle benodigde informatie over aan de inbedrijfsteller(s) die samen met het projectteam de werkzaamheden uitvoeren.
Je voert overleg met opdrachtgevers, eventuele (bouw)partners en leveranciers en geeft op een professionele en motiverende wijze leiding aan jouw projectmedewerkers. Op basis van commercieel inzicht, marktkennis en gedegen relatiebeheer genereer je nieuwe opdrachten. Hoewel je in teamverband werkt, wordt een hoge mate van zelfstandigheid en flexibiliteit van jou verwacht, waarbij je projecten van begin tot eind begeleidt, van engineering en calculatie tot oplevering. Je focus ligt vooral op het ontwerp en de engineering van software, en daarnaast ben je verantwoordelijk voor het GBS-systeem, zodat servicemonteurs en inbedrijfstellers installaties buiten kantoortijden op afstand kunnen bedienen.

Gevraagd

Als Engineer meet- & regeltechniek beschik jij over diepgaande technische kennis en vaardigheden, en ben je bekwaam in het ontwerpen en implementeren van geavanceerde regelinstallaties.

- Je hebt minimaal een MBO-opleiding richting elektrotechniek, bij voorkeur aangevuld met
relevante cursussen en certificaten zoals VCA VOL en NEN 3140.
- Je bent bedreven in het werken met computers en hebt kennis van MS Office-pakketten.
Bekendheid met Acto is een pre.
- Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en kunt relaties op alle niveaus opbouwen en onderhouden.
- Het aansturen van een team en het motiveren van mensen om hun doelen te bereiken, zijn vaardigheden die je beheerst.
- Kennis van hydraulische samenhang binnen installaties.
- Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Engels, zowel mondeling als schriftelijk.
- Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
Je bent toegewijd aan het leveren van een vlotte en efficiënte service aan klanten en kunt goed presteren onder druk, waarbij je flexibel blijft en uitblinkt in communicatie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in