+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Leerling Elektromonteur Breda

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Regiodienst

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Introductie

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de elektrotechniek? Wil jij ons mooie vak leren en ben je leergierig? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou! Wij zijn per direct op zoek naar een leerling elektromonteur die ons team komt versterken. Wij vergoeden niet alleen je opleiding, maar bieden ook volop doorgroeimogelijkheden en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.


Organisatie

Wij zijn erkend installateur binnen de elektrotechniek in Breda en werken voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze werkzaamheden bestaan uit het ontwerpen en installeren van elektronische voorzieningen, inclusief duurzame oplossingen, domotica en beveiliging. Bij ons geldt het motto "afspraak is afspraak" en wij staan bekend om ons team van ruim 110 vakspecialisten.


Functie

Als leerling elektromonteur krijg jij de kans om ons mooie vak te leren en jezelf te ontwikkelen. Je leert niet alleen de theoretische kennis, maar vooral ook de praktische vaardigheden. Je wordt begeleid door één van onze ervaren leermeesters en leert veilig werken. Na afronding van de opleiding behaal je via ons een vakdiploma en heb je de mogelijkheid om verder te groeien in je functie.


Functie eisen

Voor deze functie vragen wij iemand met technisch inzicht, die leergierig is en van een nieuwe uitdaging houdt. Je beheerst de Nederlandse taal, bent oplossingsgericht en komt je afspraken na.


Aanbod

Als leerling elektromonteur bieden wij jou een uitstekend salaris, een goed pensioen en uitzicht op een vast dienstverband. Daarnaast zijn er bij ons volop doorgroeimogelijkheden en bieden wij een opleidingsplan dat volledig door ons wordt vergoed. Wij werken aan de meest uiteenlopende projecten, waardoor het werk divers en interessant blijft. Bovendien zorgen wij voor een fijne en veilige werkomgeving en mag je altijd een ochtend mee komen lopen om dit zelf te ervaren.


Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature als leerling elektromonteur en voldoe je aan de functie-eisen? Neem dan snel contact met ons, we kijken uit naar jouw sollicitatie!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in