+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Allround Servicemonteur Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Telefoon v/d zaak

Vacatureomschrijving

Introductie

Wil jij als technisch specialist aan de slag in een uitdagende baan in Breda waarbij je verantwoordelijk bent voor het installeren, onderhouden en repareren van machines en installaties? Zoek je een functie waarin je zowel zelfstandig als in een team werkt? Dan is deze vacature op jouw lijf geschreven. Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Allround Servicemonteur voor ons bedrijf dat al meer dan 55 jaar wereldwijd gebruikte machines importeert en exporteert. Als Allround Servicemonteur ben jij de held die zorgt dat alles technisch piekfijn in orde is bij onze klanten op locatie.


Organisatie

Onze organisatie is dé plek voor advies, aankoop, revisie en doorverkoop van gebruikte machines, complete productielijnen en volledige fabrieken. Met meer dan 40.000 vierkante meter aan werkplaatsen en topmerken zoals Laska, Seydelmann en nog veel meer, zijn wij een grote speler in de industrie. We hebben machines beschikbaar voor diverse industrieën. Ons bedrijf heeft met de juiste ervaring een uitgebreid netwerk van contacten en relaties opgebouwd. Hierdoor kunnen we elke klant en elk vraagstuk van dienst zijn. Bij ons werk je met gepassioneerde collega's in een informele werksfeer waarin we helder communiceren.


Functie

Als Allround Servicemonteur ben je de technische expert die machines onderhoudt en repareert waar nodig. Ook speel je een belangrijke rol bij het in bedrijf stellen en installeren van nieuwe machines. Dit doe je op locatie bij klanten door heel Nederland, maar soms ook daarbuiten. We vinden het belangrijk dat je eigenaarschap voelt over de functie en je het beste uit je team en jezelf haalt. Ons bedrijf groeit immers als jij dat ook doet!


Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor deze uitdagende baan, zijn de volgende zaken belangrijk:

  • Je hebt werkervaring als (zelfstandig) servicemonteur
  • Je beschikt over een rijbewijs B
  • Met jouw communicatieve vaardigheden en klantgerichte instelling kom je altijd goed voor de dag
  • Je bent een teamplayer, maar kunt ook prima zelfstandig werken en hebt een proactieve houding
  • Je neemt verantwoordelijkheid en bent betrokken bij je werk
  • Je wil meegroeien met het bedrijf
Aanbod

Bij ons vind je een ontspannen werksfeer met een team vol specialisten. We communiceren duidelijk en zijn aanpakkers. We bieden je een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring en natuurlijk zorgen we voor een pensioenregeling. We hebben een fulltime functie voor je beschikbaar met uitzicht op een vast dienstverband. Daarnaast krijg je een goed uitgeruste service auto, een telefoon van de zaak en gezellige borrels en uitjes.


Sollicitatie

Je sollicitatie is meer dan welkom. Je kunt solliciteren via de solliciteer knop of je kunt ons rechtstreek een mail sturen. Bellen of per e-mail is natuurlijk ook altijd goed. Binnen uiterlijk 48 uur reageren we op je sollicitatie.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in