+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Kraanmachinst Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Introductie

Ben jij een kraanmachinist met ervaring en een sterke motivatie om je vaardigheden verder te ontwikkelen? Zoek je een nieuwe uitdaging waarbij je jouw expertise kunt inzetten en samen kunt werken met een gepassioneerd team? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als groenvoorzieningsbedrijf in Breda zijn wij op zoek naar een ervaren en gedreven kraanmachinist om ons team te versterken. In deze rol kun je een belangrijke bijdrage leveren aan onze projecten en jouw persoonlijke groei en ontwikkeling staan daarbij centraal. Lees verder voor meer informatie over deze boeiende kans.


Organisatie

Wij zijn een toonaangevend groenvoorzieningsbedrijf in Tilburg met 33 deskundige en toegewijde medewerkers. Ondanks ons kleine team kunnen we dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis elk groenproject tot in de puntjes te verzorgen, ongeacht de omvang of complexiteit. Ons team bestaat uit mensen met verschillende achtergronden en expertise, die allemaal hun steentje bijdragen aan de kwaliteit van ons werk. We zijn trots op de resultaten die we behalen en blijven ons voortdurend ontwikkelen en verbeteren, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Daarnaast zijn we een Brabants bedrijf in hart en nieren er is nooit gebrek aan gezelligheid!


Functie

Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van de kraan en het uitvoeren van kleine reparaties. Daarnaast houd je de administratie bij van de gewerkte uren en de uitgevoerde werkzaamheden. Flexibiliteit is belangrijk omdat je soms op onregelmatige tijden en in verschillende weersomstandigheden werkt. Je bent een echte teamspeler en bereid om te helpen waar nodig om het project tot een succes te maken. Met jouw ervaring en kennis ben je in staat om veiligheid, kwaliteit en efficiëntie te combineren om tot het beste resultaat te komen.


Functie eisen

Om de functie naar wens te vervullen vragen we het volgende:

  • Verantwoordelijkheid nemen voor je werk
  • Overzichtelijk en flexibel zijn
  • In het bezit zijn van een rijbewijs B
  • Beschikken over een VCA-certificaat, of bereid zijn om deze te halen
  • Beschikken over een TCVT-certificaat, of bereid zijn om deze te halen
  • Loyaliteit
  • Geen 9 - 5 mentaliteit
  • Teamplayer
Aanbod

Daarnaast bieden we je een moderne werkomgeving met goed onderhouden en veilige machines en apparatuur, zodat jij je werkzaamheden optimaal kunt uitvoeren. Ook is er bij ons ruimte voor eigen initiatief en creativiteit, zodat je de vrijheid hebt om met nieuwe ideeën te komen. Verder kun je rekenen op een goed pensioen en hebben we een actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten organiseert. Kortom, we bieden jou niet alleen een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, maar ook een prettige en stimulerende werkomgeving waarin jij je thuis voelt en volop kunt groeien.


Sollicitatie

Je sollicitatie is meer dan welkom! Je kunt solliciteren via onderstaande solliciteer button of je mag ons e-mailen/bellen. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op je sollicitatie.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in