+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Installatiemonteur Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Introductie

Als ervaren installatiemonteur ben je misschien wel toe aan een nieuwe uitdaging. Zoek dan niet verder, want wij zijn op zoek naar een enthousiaste installatiemonteur om ons team in Breda te versterken. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het installeren en onderhouden van diverse soorten installaties, zoals cv-ketels, airconditioning, ventilatie en sanitaire installaties.


Organisatie

We zijn een middelgroot bedrijf gevestigd in het mooie Breda. Ondanks dat we een klein team hebben, geloven we sterk in de kracht van onze medewerkers. We streven naar een omgeving waarin onze medewerkers zich kunnen ontwikkelen en hun vaardigheden kunnen aanscherpen. Onze specialisten werken samen om oplossingen op maat te bieden aan onze klanten en de beste service te leveren. We zijn altijd op zoek naar manieren om ons te onderscheiden en onze klanten te verrassen. Hierbij verkennen we continu nieuwe technologieën en innovaties om onze diensten te verbeteren. Naast dat we ambitieus zijn, vinden we het ook belangrijk dat er ontspannen kan worden op de werkvloer. Zo organiseren we maandelijks borrels en vloeit de Brabantse gezelligheid door het bedrijf.


Functie

Als je een hart voor techniek hebt, hebben wij de perfecte baan voor jou! Als installatiemonteur bij ons bedrijf krijg je namelijk de kans om jouw skills en kennis te laten zien en uit te breiden door te werken aan het installeren, onderhouden en repareren van verschillende soorten installaties, waaronder airco's, verwarmingssystemen, zonnepanelen en warmtepompen. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het oplossen van storingen en het adviseren van klanten over het gebruik en onderhoud van de installaties. Het is belangrijk dat je deze taken uitvoert volgens de geldende veiligheidsvoorschriften en kwaliteitsnormen. Naast deze technische taken houd je je ook bezig met administratieve taken. Als je van uitdaging, afwisseling, verantwoordelijkheid en techniek houdt, dan is deze functie perfect voor jou.


Functie eisen

De functie installatiemonteur heeft de volgende vereisten:

  • Een afgeronde opleiding in de richting van installatietechniek
  • Meerdere jaren ervaring als installatiemonteur
  • Kennis van verschillende installaties en systemen
  • Goede communicatieve vaardigheden en een klantgerichte instelling
  • In het bezit van een rijbewijs B

Verder zijn we op zoek naar een betrouwbare collega met dezelfde ambitie als de rest van het team dat ons bedrijf naar een hoger niveau wil tillen.


Aanbod

We bieden een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Er zijn mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf. We hechten veel waarde aan een prettige werksfeer waar ruimte is voor eigen inbreng. Je komt dus te werken in een gezellig, ondernemend en professioneel team. Natuurlijk is er ruimte voor ontspanning. Onze feestcommissie organiseert regelmatig borrels en gezellige (thema)feestjes.


Sollicitatie

Je sollicitatie is meer dan welkom! Je kunt solliciteren via onderstaande solliciteer button of je mag ons bellen, 013-3036008. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op je sollicitatie.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in