+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Constructiebankwerker/lasser Breda

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Regiodienst

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Regiodienst

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Introductie

Knippen, ponsen, walsen, zetten en zagen en samenstellen ... Is dit voor jou dagelijkse kost? Mooi, want voor ons prachtbedrijf in de carrosseriebouw zijn we op zoek naar een echte vakspecialist in regio Breda. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan kan deze vacature constructiebankwerker/lasser zomaar op jouw lijf geschreven zijn.


Organisatie

Ons bedrijf heeft zijn wortels diep in de regio Breda, waar we al meer dan 40 jaar actief zijn. We hebben ons gespecialiseerd in een breed scala aan klussen, van eenvoudige bestellingen tot op maat gemaakte producten en traditionele combinaties of productiewagens. We zijn er trots op dat we voor elke opdracht dezelfde toewijding en professionaliteit bieden. Bij ons bedrijf staat kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel en we bieden onze medewerkers de ruimte om te groeien en hun doelen te bereiken.


Functie

Als constructiebankwerker/lasser werk je samen met ons team aan het opbouwen, onderhouden en repareren van vrachtwagens en opleggers. Je bent verantwoordelijk voor het lassen en vormen van metalen constructies, het uitvoeren van bewerkingstechnieken en het na bewerken van de metaalconstructies. Hierbij maak je voornamelijk gebruik van metaal, kleine en grote onderdelen.


Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor deze functie moet je beschikken over inzicht en technische kennis. Daarnaast is ervaring en expertise vereist in het knippen, ponsen, walsen, zetten, snijden, lassen, solderen en samenstellen van metaalconstructies. Wij zoeken iemand die openstaat voor nieuwe ontwikkelingen en innovaties in het vakgebied.

Verder verwachten we van jou:

  • Een afgeronde (V)MBO-opleiding in de techniek;
  • Zelfstandig kunnen werken;
  • Een positieve werkmentaliteit en de bereidheid om bij te dragen aan ons bedrijf;
  • Het kunnen lezen van technische tekeningen;
  • In het bezit van een VCA-certificaat of bereid deze te behalen;
  • Fulltime beschikbaar.
Aanbod

In de functie Constructiebankwerker/lasser krijg je behalve goede arbeidsvoorwaarden ook een unieke kans: de kans om te werken bij een organisatie waar de sfeer open is en waar er in overleg heel veel mogelijk is. Een werkplek waar je veel leert en kunt rekenen op afwisselend werk en je de mogelijkheid hebt tot het volgen van opleidingen/cursussen. Verder: een goed salaris, pensioen, reiskostenvergoeding en uitzicht op een vast dienstverband.


Sollicitatie

Je sollicitatie is meer dan welkom! Je kunt solliciteren via onderstaande solliciteer button of je mag ons bellen, 013-3036008. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op je sollicitatie.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in