+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.

Monteur bedrijfswagen Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Regiodienst

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Introductie

Voor ons familiebedrijf zijn wij op zoek naar een technische en ervaren bedrijfswagenmonteur in regio Breda. Heb jij je gereedschap altijd binnen handbereik en een scherp oog? Dan kan dit zomaar de ideale baan voor je zijn. Is je interesse gewekt? Leuk! Hieronder vertellen we graag wat meer over onszelf.


Organisatie

Wij opereren al 50 jaar als familiebedrijf binnen de automotive branche. Waar we ooit klein begonnen, zijn we inmiddels uitgeroeid tot een bedrijf met 11 vestigingen en ruim 300 medewerkers. Ondanks dat we de afgelopen jaren flink gegroeid zijn, hangt er nog altijd een familiaire en informele sfeer op de werkvloer. Je komt tot werken met gemotiveerde en vakbekwame collega’s die op elk niveau voor het beste resultaat gaan. Binnen ons bedrijf vind je van alles wat. We zijn een totaalconcept van sales, aftersales, financiering, reparatie- en onderhoudscontracten, vervangend vervoer en specifiek technische oplossingen. Doordat we uitgegroeid zijn tot een grote speler binnen de automotive branche hebben we een groot netwerk opgebouwd vol kennis, kunde en doorgroeimogelijkheden.


Functie

Als bedrijfswagenmonteur binnen ons bedrijf sta je er nooit alleen voor. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het oplossen van complexe problemen aan de bedrijfsauto of truck. We vinden het belangrijk dat je in teamverband kan werken en samen met je collega’s tot de juiste oplossingen komt. De functie is gericht op onderhoud, reparaties en het gereed maken van bedrijfsauto’s voor aflevering. Zo ben je op een werkdag bezig met het diagnosticeren van storingen, het uitvoeren van reparaties, het gereedmaken van voertuigen ter aflevering, het uitvoeren van de apk en/of tachograaf en het opbouwen van nieuwe voertuigen geheel naar de wensen van de klant. Tot slot krijg je de kans om (leerling)monteurs op te leiden tot een echte specialist en breng je jouw kennis en kunde over op toekomstige generaties.


Functie eisen

We stellen de volgende eisen aan de functie:

  • Een EBAT diploma of technische MBO opleiding ervaring als eerste bedrijfswagen automonteur
  • Bevoegd keurmeester APK 1; Bevoegd APK 2 en tachograaf of de intentie om deze te behalen
  • Je hebt affiniteit met bedrijfswagens en automotive Je bent klantvriendelijk en bent communicatief vaardig
Aanbod

Wij bieden jou een veelzijdige functie met mogelijkheid om door te kunnen groeien naar technisch specialist. Er is plek voor een fulltime dienstverband en we bieden een goed salaris afhankelijk van jouw opleiding en leeftijd. Je kan uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten en tot slot vinden we het belangrijk dat we je een afwisselende baan bieden met veel ruimte voor eigen initiatief. Er is ruimte om te leren en te groeien naar wie jij wil zijn.


Sollicitatie

Je sollicitatie is meer dan welkom. Je kunt solliciteren via de solliciteer knop of je kunt ons rechtstreek een mail sturen. Bellen of per e-mail is natuurlijk ook altijd goed, 013-3036008. Binnen uiterlijk 48 uur reageren we op je sollicitatie.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in