+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

TALENT SCOUT Breda

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

10Select

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 p/m
  • Auto v/d zaak, Bonusregeling

Vacatureomschrijving

Als Talent Scout zet je je eerste stappen binnen het vak van arbeidsbemiddeling. Met de focus op recruitment, verdiep je jezelf op de technische arbeidsmarkt en diverse profielen. In je rol weet je de resources ten volle te benutten om kandidaten te vinden. Je overtuigt kandidaten door enthousiasme, kennis en goede gesprekstechnieken. Je luistert, stelt relevante vragen, voelt aan wat er bedoeld wordt en zorgt ervoor dat de kandidaat zich begrepen voelt. Uiteraard helpen wij je hierbij door middel van een goed trainingstraject. Je weet kandidaten aan je te binden door het onderhouden van structureel contact en het opzetten van talentpools en het benutten van ambassadeurs (kandidaten waar reeds een sterke band mee op is gebouwd). Verder zet je alle beschikbare middelen in om overzicht te behouden, efficiënt contact te kunnen onderhouden en gericht kandidaten te kunnen bereiken.

Je bent van nature mens gericht en je weet van jezelf dat jouw wil om te winnen, enthousiasme en gedrevenheid belangrijke factoren zijn voor succes. Je bevordert actie en focus door een sterke wil om te slagen. 

Je geniet van dit succes als je de beste match maakt tussen kandidaten en opdrachtgevers. Het delen van dit succes met je collega’s motiveert je om nog meer successen te boeken: Together Everyone Achieves More.



Gevraagd

Je hebt minimaal een MBO opleiding afgerond en hebt bij voorkeur ervaring binnen de sales. Je kan goed luisteren, je bent leergierig en je hebt een positieve instelling. Daarnaast ben je ambitieus en volhardend, maar kun je tegelijkertijd ook geduldig zijn wanneer de situatie hierom vraagt. Je hoeft in deze rol geen ervaring te hebben binnen de arbeidsbemiddeling, jouw commerciële instelling en jouw drive om te slagen zijn de belangrijkste voorwaarden om een succesvolle consultant te worden bij 10 Select.

Aanbod

Een trainingsprogramma waarin je binnen 7 maanden doorgroeit naar consultant. Dit gaat gepaard met een salarisverhoging en auto van de zaak. Je start in deze functie op een salaris van € 2500 bruto per maand met bonusregeling.

Bedrijfsomschrijving

Sinds 2010 is 10 Select een snelgroeiende, enthousiaste en zeer gedreven club die mensen helpen, kwaliteit, commercie, eigen verantwoordelijkheid, willen winnen en humor hoog in het vaandel hebben staan. Je hebt de kans om mee te groeien met het succes van ons bedrijf.

Er zijn dan ook voldoende mogelijkheden om met ons mee te groeien en vorm te geven aan jouw carrière op één van onze vestigingen in Breda, Antwerpen, Eindhoven en Rotterdam.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in