+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Zorgondersteuner - omscholen Helpende (niveau 2) Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

WIJ.ZORGEN

Gevraagd

  • 20 - 32 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 15,50 p/u

Vacatureomschrijving

Zorgondersteuner - omscholen Helpende (niveau 2)

Wil jij de stap maken naar de zorg? Wordt dan Zorgondersteuners en leer alle kneepjes van het vak!


Hoe maak jij het verschil?

Zou jij graag de stap willen maken naar, of een nieuwe stap willen maken in de zorg (zonder diploma)? Dat kan bij WIJ.ZORGEN! Momenteel zijn we per direct op zoek naar gedreven medewerkers die de zorg willen verlenen aan mensen met een fysieke beperking. Deze doelgroep heeft jou hard nodig om de dag te starten of af te sluiten.



Gevraagd

Je bent te beschrijven als iemand die zich volledig in wil zetten voor een ander. Iemand die gelukkig wordt van het helpen van een ander, en zichzelf daarvoor wegcijfert op het moment. Je zou graag de stap willen maken naar/in de zorg om een nieuwe uitdaging aan te gaan, met of zonder diploma. Verder ben je bereid om 20-32 uur te werken verspreid over doordeweekse dagen en in het weekend en ben je woonachtig in de omgeving van Breda.



Aanbod

Je zult volledig klaar gestoomd worden om de zorg te betreden. Daarbij horen begeleiding en cursussen zodat je alle handelingen goed kunt verrichten en de cliënten volledig kunt ondersteunen. Om je te laten wennen aan het vak verschaffen we je een uren contract met uitzicht op een vastcontract met een mooi start salaris van € 15,50 bruto/uur (inclusief toeslag)



Bedrijfsomschrijving

De doelgroep voor wie je de zorg zult gaan verlenen zijn mensen met een fysieke beperking. Mentaal zijn de cliënten over het algemeen gezond en kun je er een goed gesprek mee voeren. Echter hebben ze een fysieke beperking opgelopen wat verschillende oorzaken kan hebben. Er zijn cliënten die bij de geboorte fysiek beperkt zijn geraakt, maar ook mensen die door bijvoorbeeld een ongeluk met de auto verlamd zijn geraakt. Door de fysieke beperking verliezen de cliënten in 1 klap hun volledige wendbaarheid en regie over hun leven. Dit is waar jij een betekenisvolle rol in kunt vervullen!Jou betekenisvolle carrière in de zorg begint met het aanleren van de ADL werkzaamheden (Algemeen Dagelijkse Levensverrichtingen). Hier leer je hoe je mensen met een fysieke beperking kunt verplaatsen, wassen, omkleden, andere persoonlijke verzorging en eenvoudig verpleegtechnische activiteiten. Jij bent voor deze doelgroep de cruciale factor in hun leven. Zonder jou is het namelijk niet mogelijk om bijvoorbeeld omgekleed uit bed te komen en de dag te starten!Op het moment dat je dit volledig onder de knie hebt kun je weer de volgende stappen maken met zelfs mogelijkheden tot diplomeringen. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in