+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Verkoopstylist , Breda , midden segment dames mode merk , PT of FT Breda

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Custom-recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Ben jij de stralende stylist die elke klant verwelkomt met een sprankelende energie en een glimlach? Dan zou jij wel eens de perfecte nieuwe aanwinst kunnen zijn voor het fantastische team in de bruisende stad Breda!

Als Stylist in de hippe boutique, word je de magiër die elke klant meeneemt op een avontuur vol stijl en persoonlijkheid. Jouw gastvrije ontvangst en jouw talent om het unieke karakter van de collecties over te brengen, maken van elke winkelervaring een feest. Door goed te luisteren en met een persoonlijke touch te adviseren, help je de klanten het perfecte item te vinden dat hun behoeften omarmt. Jouw enthousiasme en toewijding tillen de klantenservice naar nieuwe hoogten, en elke verkoop wordt een viering van stijl en zelfexpressie!



Gevraagd

Jouw + factor:

- Een hart vol passie voor klanten en een bruisende persoonlijkheid die perfect past bij de wereld van mode. Jouw klantgerichtheid zorgt niet alleen voor stralende klanten, maar inspireert ook jouw collega's op de werkvloer.

- Een gezonde dosis commercieel inzicht. Uiteraard draait het om verkoop, maar klanttevredenheid is net zo cruciaal!

- Jouw communicatieve vaardigheden schitteren, en het leggen van connecties gaat je natuurlijk af. Daarnaast beheers je zowel de Nederlandse als Engelse taal uitstekend.

- Je hebt minstens 1 jaar bewezen ervaring als stylist, en je voelt je helemaal thuis in de levendige sfeer van een groeiende onderneming.

Aanbod

De +factor van het bedrijf:

- Dit is jouw uitgelezen kans om deel uit te maken van het fantastische team van een sprankelend fashionlabel! Het amsterdamse label heeft ready-to-wear collecties, schoenen, tassen en accessoires, en staat bekend om haar vrouwelijke pasvormen, opvallende prints, rijke kleuren en verrassende details. Ze zijn hier om elke kledingkast op te fleuren!

- Het modelabel is ambitieus en groeit elk jaar weer. Naast de nodige coaching en begeleiding bieden ze jou de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zodat je kunt meegroeien in de dromen en doelen.

- De bedrijfswaarden? Persoonlijk, transparant, positief, ambitieus en empowerend. In de boutique werk je samen met een hecht team van enthousiaste collega's, en streven jullie gezamenlijk naar de meest fantastische klantbeleving!

- Leuke voordelen zoals personeels korting , kleding uitzoeken voor werk , personeels feesten en trainingen.

Uren

16 - 40 uur
In overleg te bepalen
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in