+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Productiemedewerker Hout Breda

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

WerkTalent

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
WerkTalent

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Word jij onze Timmerheld(in)? Ontplooi je talenten bij ons als Productiemedewerker Hout in het bruisende Breda!

Dit ga je doen

Ben jij klaar voor een avontuur in onze snelgroeiende onderneming, waar vakmanschap en creativiteit samenkomen? Dan zoeken wij jou om deel uit te maken van ons team van verpakkingsspecialisten!

Hoe ziet jouw toekomstige dag eruit?

Welkom in onze timmerwerkplaats, het kloppende hart waar alles op maat wordt gemaakt. Als Productiemedewerker Hout ga jij aan de slag met het vervaardigen van houten kisten, kratten, vlonders en pallets. Het hout wordt met precisie op maat gezaagd in onze timmerfabriek, waarna jij je magische touch toevoegt door alles samen te stellen. Jouw werk is afwisselend en verantwoordelijk omdat elke verpakking maatwerk is. Vakmanschap en affiniteit zijn een must, maar als je technisch aangelegd bent en weet hoe je met hout moet omgaan, dan hebben wij een geweldige en verantwoordelijke baan voor jou. Nauwkeurigheid, timemanagement en teamspirit staan hoog in het vaandel.


Dit krijg je
  • Een startsalaris vanaf €2.300 bruto per maand. 
  • Een uitdagende functie, binnen een snelgroeiende markt. 
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.
  • Een goede pensioen regeling.
  • Reiskostenvergoeding van €0,21 cent of OV-vergoeding.
  • Een fijne werk omgeving met prettige collega's.
Dit ben je

Wij zoeken een handige en vindingrijke persoon die maatwerk verpakkingen kan realiseren voor diverse industriële goederen. Je bent niet alleen handig, maar beschikt ook over technisch inzicht. Denkend, samenwerkend, betrouwbaar en vooral een aanpakker!

Enthousiast geworden? Heb je ervaring in de productie, bouw- of houtsector? Dat is een bonus die wij belonen met een passend salaris.


Hier ga je werken

 Een ambitieuze verpakkingsspecialist met tientallen jaren ervaring voor opdrachtgevers over heel de wereld. Gedreven door kennis, kunde en een ongeremde passie voor optimale efficiëntie in verpakkingen, doen wij er alles aan om de perfect fit te creëren. De organisatie is ontstaan door het samenvoegen van diverse specialistische verpakkingsbedrijven. Samen beheersen we de gehele keten en kunnen we teruggrijpen op vele jaren ervaring, een internationaal netwerk en een gezamenlijke ambitie om als modulaire organisatie net zo gestaag te groeien als onze opdrachtgevers.


Interesse?

Mocht je interesse hebben in de vacature? Solliciteer dan via de "Solliciteer knop". Mocht je vragen hebben kun je contact opnemen met; Wessel Rademakers via 0620236782 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Over WerkTalent

Bij WerkTalent draait alles om jou. Wij zijn geen standaard uitzendbureau, maar een persoonlijke partner in jouw carrière. Bij ons ben je geen nummer; we besteden oprechte aandacht aan wie jij bent en wat jouw behoeften zijn. WerkTalent is een bedrijf waar de sfeer menselijk en informeel is. We geloven dat werken een belangrijk deel van het leven is, maar we willen ook dat je geniet. Passie voor je baan is cruciaal, maar plezier hebben hoort erbij. Bij WerkTalent gaat het om een balans tussen werk en leven. Ontdek jouw mogelijkheden bij WerkTalent en ervaar de unieke cultuur die ons onderscheidt.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in